NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 5. september 2019

Uten moralske kompass i Stortingspartiene

Av Anonym. 

Statsminister Solberg har tatt avstand fra Jensens bruk av begrepet «snikislamisering» og Listhaugs reservasjon mot båt-migranter. Hun slår fast at det ikke er regjeringens politikk å si nei til flyktninger, men sier ikke hvem de er eller hva det bringer med seg. Ap-leder Støre kom likevel med kraftig kritikk av statsministeren. Under henvisning til Solbergs tidligere stabssjef Brodtkorb, som beskrev et innlegg av Listhaug som «moralsk havari», etterlyste Støre statsministerens moralske kompass. Dette får Høyres Sanner til å reagere sterkt:

- "Jeg hadde aldri trodd at Støre skulle synke så dypt og komme med en så nedrig karakteristikk av Erna. Man må spørre seg: Er det noen voksne hjemme i Arbeiderpartiet?” Sanner sier at Solberg har satt foten ned og tatt avstand fra Siv Jensen og Sylvi Listhaug. 

"Vi har tatt til orde mot radikalisering," sier Siv Jensen.

Etter terrorangrepet i Bærum sa Støre at alle politikere må gå i seg selv og ikke velge ord som graver grøfter og skaper polarisering, slik den utbredte skyld-bevisstheten preger politikken som belaster alle for ugjerningen til en. 

Partiet De Kristne mener også det er viktig at Norge strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød i andre deler av verden, men erkjenner at Norge er et lite land. 

Skal Norge hjelpe mennesker i fremtiden, må det føres en politikk som er bærekraftig. 

Anonym