Det skjer ikke mye i Norge...

Av Dan Odfjell. 

Det sa en besøkende nordmann her i Chile forleden. Men så han la til, det skjer sannelig mye i Sverige som knapt riks-rapporteres i Norge. Begrepet «svenske tilstander» som Sylvi Listhaug ble utskjelt for (etter sitt berømmelige Rinkeby besøk), dvs «tilstanden» i nabo-landet mht fremmed integrering; den bare forverrer seg. Dette er fakta som burde fortjene alle gode nordmenns oppmerksomhet. For i Sverige øker kriminaliteten, den går bare fra ondt til verre. Danskene har nå gjenopprettet grensekontroll mot Sverige. Alt mens våre egne riksmedier og politikere bevisst og feigt velger ikke å omtale realitetene. Sistnevnte oppnår status slik som lite sannferdige, ja løgnaktige. Og de nekter å advare oss om «nabo-tilstandene» i både sann- og i samtid. Hvordan kan de leve og være ærlige, selv med seg selv?

«Kan Sverige bli en failed state?» var tittelen til Hans Rustad på document.no 10/11/19. Det samme gjelder andre land i Europa. Men som daværende PST-sjef Benedicte Bjørnland sa høsten 2015, «Vi skulle ta de enslige mindreårige i armkroken i sofaen...» Hun snakket som en sosionom. Bjørnland er idag politidirektør. Hvilket demonstrer problemet, ingen vil ta ansvar for realitetene på bakken, bare godsnakking rundt grøten, ingen effektive grep. Det som mangler hos politiet og myndighetene er reelt ansvar samt evne til ordens-kontroll - når topp-sjefene ikke tillater resolutt-het og utvisning og/eller avstraffing av kriminelle. Dette gjelder spesielt mht  muslimske innvandrere, dem pådyttet oss, samt beskyttet nærmest som en herrefolk-rase.

Rasist jeg? Nei, men som vi nylig har sett i Chile, folke-opptøyer har knapt noe med rase og rasisme å gjøre. Det dreier seg her om krefter som ønsker å nedbryte det bestående, ledet av kommunister og latin amerikanske narkotika-karteller. Som samarbeider, koste hva det koste vil for å skape et utgangspunkt for egen og rå makt - og til alle andres kyniske utnyttelse. Venezuela er eksempelet på hvilken bunnløs ulykke slik makt avstedkommer. Mer en 3 millioner mennesker, noen sier 5 millioner, har allerede fra-flyktet kaoset og korrupsjonen. Stakkars gamle Venezuela - når det er mest de driftige velutdannede og erfarne som forsvinner.

Ragnar Larsen sendte meg nylig sin kronikk «Handling trengs mot muslimsk hat» og det slo meg igjen at diskusjonen i Norge handler om følelser heller en fakta. Når vi møter en muslimsk kvinne, hel-tildekket som plirer mot oss gjennom tildekningen, da vet vi intet om henne, hvorvidt hun har våpen og/eller om påkledningen i realiteten skjuler en ettersøkt kriminell mann. For oss mennesker er første inntrykket i blinket av et sekund vesentlig for vår oppfattelse av hva vi er opp imot. I så måte er vil lik dyrene i jungelen som slik oppfatter venn eller fiende for sin overlevelse. Kvinner i telt er et uttrykk, og det handler for oss om noe absolutt fremmed i Norge. Muslimske kvinner som ikke kan, eller ikke vil gi seg til kjenne i vår verden hører dessverre ikke hjemme her, så enkelt er det. For å skjule sitt hår rekker det da langt med et skjerf.

Dette er vårt land, noe selv kongen synes å ha glemt. Det var høyst forskrekkende å måtte høre ham under hans hagefest-tale. Dog til hans dårlige unnskyldning, han leste opp hva han opplagt ikke hadde skrevet selv. Men riksmediene de jublet, for dette var jo globalistisk tale de godt kunne forstå i sin ideologiske lands-fornektende transe. Helt på tvers av realitetene som ingen behøver å reise lenger enn til Sverige for å få reell bakke-kontakt med. Men nei, dit eller til Venezuela for å se kaos-konsekvensene av sin ideologi i praksis, det ville kanskje ikke beskjemmet dem en gang. Derfor holder de seg langt vekke fra realitetene - en flukt fra virkelighetenes verden - til en «drømmenes» utopiske verden. Inkludert makt-elitenes EU.

Det er fordelsfolkene vi er opp imot, dem som tjener på Norge «internasjonalt underordnet» dvs alle oss «alminnelige andre» omgjort nærmest til husmenn. Det i vårt eget land, vårt Norge med en stat og et statsapparat som ikke en gang forsvarer oss. Med en politisert Høyesterett som svikter Grunnloven. Demokratiet er sluttet å fungere fordi det er kuppet av fordelsfolkene med uansvarlige parti-folk som Støre og Solberg i spissen. Det går mot diktatur som eneste løsning for å få ordens-makt over liberalistene. Fordi liberalisme fører til stadig mer liberalisme og ender til slutt i anarki og nasjonal undergang. Se lettest til Sverige og forstå hva som snart venter oss med vår nåværende nasjonale dumskap-politikk.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.