NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 30. desember 2019

Erna Solberg, som demokrati-forfekter?

Av Dan Odfjell. 

Gjennom sine stadige utenlandsreiser synes statsministeren​ å ha blitt «stormakts-høy-på-pære»​, ja for stor for lille Norge​. Eller søker hun nå jobb i EU eller i FN? For dersom det er noe hun overhodet ikke er kvalifisert for er det til å lære oss andre om demokrati - når hun selv står til stryk nettopp i den disiplinen. Jeg fikk inspirasjon til dette poenget fra en venn som hadde sett Dagsrevyen forleden kveld. Der statsministeren med NRKs velvillige hjelp søkte å ​forelese om demokrati for oss.

Forøvrig​: er det ikke merkelig hvordan NRK og Erna er kommet på lag​ i deres felles forsøk på å indoktrinere oss til å tro riktig? Men få konservative velgere vil følge henne lenger.

Det er trist å observere en så ​mislykket​, konform​ regjering som vår nåværende. En ganske uhyggelig opplevelse er det å få demonstrert «sen-effekten-av-etterkrigstidens-sosialisme-kjør». For hva annet kan forklare hvorfor så mange borgerlige inkludert de nåværende ministre synes å ha dukket under for propagandaen? Ikke minst pga NRK, som meget likt det gamle Pravda «tilpasser» oss til maktens utopisk-ønskede virkelighet. Staten subsidierer nemlig riksmediene med våre penger (dvs milliard-enorme summer) og det sågar fra en borgerlig regjering i sin andre periode.. Motstands argumenter fra nasjonale dissenterende krefter opp mot globalisme og islamisme har skammelige levevilkår, i denne den siste Sovjet​-​stat​ slik en svensk statsråd formulerte det for endel år siden.

Jeg overdriver selvsagt litt for å få realitetene frem i lyset. Men vi opposisjonelle og fortrengte fortviler over utviklingen i Norge,​ slik den påminner oss om ​nabolandet Sverige. Men de langt verre tilstandene der borte ville, om rikskringkasteren ærlig hadde rapportert derfra, forlengs fått det norske folket til å forstå kursendringen som må til. Vi risikerer tilsvarende å miste vårt fedreland. Og helt på toppen i denne sosialist-kringkasteren sitter SV-mannen Thor Gjermund Eriksen med en gasje på nær fire millioner kroner. Det dobbelte av statsministeren. Og NRK har kultur-departementets statsråd Trine Skei Grande som sin statlige general-forsamling. Hva forteller ikke dette oss hva angår de politiske realitetene i dette landet. Et politisk ​skjevt​ skakk-kjørt system som er tillatt tildekket, hvor oljerikdommen flommer over og tilslører realitetene, enn så lenge.

Dersom vi skal fremme en annen «læreplan» enn Erna Solbergs må vi ta for oss og belyse realitetene. Men først kan vi konstatere at klima-toppmøtet i Madrid som Erna reiste til det kollapset. Dit i dyre CO2- samt penge-dommer kom «delegater» langveis fra som alle hadde noe til felles, de ville ha noe - de fattige landene penger og de andre mest for å bli beundret for sitt engasjement og store «politiske» giverglede. At statsministeren ikke kunne la seg representere av klima-og miljøminister Ola Elvestuen sier kanskje noe om hennes populistiske klima-hysteri og/eller hennes store reise-iver, ikke vet jeg.

Dagbladet som er 100% på dette venstreradikale hysteriets side vinkler saken slik: ​«To uker med forhandlinger i en verden fylt av ekstremvær og klimakriser har ikke ført frem. Forhandlingene fra nær 200 land skulle komme med en plan for å hjelpe de fattige landene, som er de som rammest hardest av klimaendringene». D​ette er fake news og uten snev av realisme og objektive fakta. Og vår populistiske regjering, den er sannelig stadig med på denne galskapen. Isteden for å lansere en plan til landet og vår beskyttelse.
     
Demokratiet i sin dårlige forfatning er kort sagt og best demonstrert av Sverige som nærmest er tapt. Hvorfor? Fordi islam og vår nordiske kultur er uforenelig og kan dessverre ikke demokratisk og fredelig sameksistere. Integreringen lovet oss er ikke mulig​. At vi fremdeles er i flertall hjelper ikke overfor muslimer som er kommet for å okkupere.​ Det politiske prosjektet ble lansert av Gro Harlem Brundtland og har feilet, det kan alle se. Sharia-lov som forfektes av muslimenes ledere er i front kollisjon med vårt kongedømme og vår grunnlov. 

De nyankomnes «kjørebok» er koranen som til evig tid fordømmer oss​ sekulære, ​vantroende ​samt kristne og jøder. Jeg står opp for de sistnevnte, for alle oss nordmenn og fedrelands-kjære, uansett tro og farge. Hvorfor er det norske riksmedier fortier Sveriges sanne tilstander? Fordi det ville avdekke deres løgn. Den vil de hverken skal sees eller forståes. Da blir deres utopi smadret. Men på engelsk heter det «Seeing is believing» og derfor forslår jeg​ at​ regjeringens samtlige ministre snarest​ tar seg en grundig studie-tur med tog til Sverige - tog for samtidig ikke å forverre klimaet. Nå må realismen få komme til orde. Den nyankomne boken «Mot nasjonalt sammenbrudd» forteller historien.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.