Resirkulerte Nyttårstaler skal snart begås. Primetime!

Av Ten4. 

Det store stygge røde trollet. Hvem er det? Dette trollet kalles for Stortinget. 
Ei konsensus-lekegrind der umodne idioter slår hverandre i hodet med floskler, hybris og andre latterligheter.

I USA kaller man bakstrevere i politikken for "neshorn". Eksempelvis Mitt Romney og Paul Ryan som gjør/ gjorde alt de kan for å spenne krokfot for eget parti, og presidenten. Betalt som klakører av mektige sponsorer.

I Norge har vi Høyre som fyller den rollen, og ønsker å regjere på et premiss som lener seg mot autokratisk parlamentarisme, der demokratiet kastes på dør, mens man later som ingenting. 
Man kaller det konservativ borgerlig styring. Men styringen er ikke autokratisk. Den er føderal og overnasjonal.

Å stemme på norske partier er som å fiske i en sølepytt. Man har en sterk mistanke om at det ikke er fisk der, men man håper i det lengste på napp. Det gjelder å legge godviljen til.

Gjennomsnittsnordmannen er en naiv, indoktrinert sosialistslave med godt håp om bedring, og et jovialt syn på politikk. Hønsehjerner stemmer på folk som seg selv. At partiet de stemmer på er en katastrofe for landet, er jo tro tross alt ikke deres sak.

Erna Solberg var VÅR leder. Vår SEIER over kommunistisk ræl som benker seg på strutsetinget som møll på et utelys. 

Lavere skatter, strengere justis, bedre skole, mindre sløsing, mindre innvandring, bedre forsvar, bedre og billigere logistikk, mer åpenhet og mer ytringsfrihet. Altså det jeg kaller "høyre-verdier" i motsetning til statsregulert sosialisme aka Venezuela. 

But behold! 
Ved litt slitasje på den blå ballongen i vær og vind, så kommer sannelig rødfargen skinnende i gjennom.

Vi ble lurt. De malte den røde ballongen blå, og solgte den til oss som blå ballong.
Men vi har ingen reklamasjonsrett.

Men vi har fortsatt et valg. Vi kan velge hvilken farge vi vil blant alle de røde ballongene med forskjellige rødtoner. Det føles ikke som et valg egentlig.

Men det som skjer er logisk. Så lenge det finnes folk som systematisk ensretter massene, så vil også stortinget bestå av 196 styrte individer. Sosialismen har gjennomsyret barnehager, folkeskolen, høyskolen (journalister), høyskole og universiteter (akademia), og dermed også mediene.

Disse samfunnssvikerne er rett og slett trent opp til dette fra fødselen av. Kristendommen er noe som står i veien for deres innprogrammerte syn på samfunnet. En konkurrent. Derfor må kristendommen begraves til fordel for deres ambisjoner om gull, glitter, "likes" og makt.

Ambisjonene er slik at Norge blir for puslete for dem. Derfor hører vi stadig vekk at "Norge må gå foran".
Hvorfor må lille Norge gå foran egentlig? Jo fordi at spyttslikkende servile elitistiske ryggradsløse individer ønsker å bruke den grå hverdagsmannens midler til å kjøpe seg innpass med de som styrer verden og gjemmer seg bak et slør av demokrati. 

Det parlamentariske esel-demokratiet vi er henvist til, gir ingen rom for de som ikke tenker som dem. Det bare virker sånn. Silotenking er et krav, og ingen tilfeldighet.

Når nyttårstaler skal produseres og slipes, så er det floskler og meningsløsheter som skal leses opp fra et ferdig dandert skriv, som er ment å imponere. Ikke for innhold, for det er innholdsløst, men for stil og tomgangspratens søvndyssende monotone gakking der terningkastene sitter løst hos den uskolerte bermen i redaksjonene. Media er rett og slett ikke kapabel med sine indoktrinerte hjernedøde ansatte til å forstå meningsløsheten i disse talernes avsindige svada. De er alltid imponert med andre ord. 

Så vi har vel mye å se frem til på Nyttårsaften når de selverklærte politiske geniene skal vise seg på podiet.

Det eneste jeg ser frem til, er om Harald har noe humoristisk i ermet. Og jeg lurer på om vi fortsatt er afghanere, eller om vi i år er sudanesere? Hvem vet hvilket land Sonja foretrekker i år.

Erna sin tale har jeg moderate forhåpninger til. Det blir vel mye snøfting og hatprat, moralske pekefingre, moderne wokeness, sirkelretorikk og tomme tanker, som vanlig.

Ten4