Hva er det som ligger bak og driver våre onde politikere?

Av Amund Garfors. 

Nå er det på tide at nordmenn våkner fra sin tunge tornerosesøvn og begynner å forstå hva som er i ferd med å skje i dette merkverdige landet som lar en kvinnelig terrorist, torturist og kriminell sette standarden i norsk innvandring og sikkerhetspolitikk. Nei, vi kan ikke lenger la korrupte politikere, globalister og lobbyister fortsette dette sviket mot sitt eget folk! Begeret er fullt!

For det er mye som ikke stemmer med denne kvinnelige IS-terroristen med et "sykt" barn. Her brukes barnet som ikke engang er født i Norge, som har en far som er somalier og drept på slagmarken, og denne moren som er pakistaner med norsk statsborgerskap, for ALT det er verdt. Der det norske passet hun hadde, ble kastet på bålet. Ja der hun forbannet seg på at hun aldri skulle returnere til de "vantros land"...

Men denne pakistanske IS-kvinnen, hun har spekulativt og kynisk utnyttet et barn, der t.o.m hun har klart å lure den norsk regjering trill rundt, og laget lurveleven, der Frp nå ser ut til å forlate regjeringen. Og det grunnet denne frekke og farlige IS-kvinnen og som har norske globalistiske krefter på sin side, fra MDG til FrP. Og som har kjempet for å få IS-terrorister "hjem" til Norge.

Ja, det er ganske frustrerende hva som skjer. Samtidig som vi sender norske soldater til Irak for å bekjempe terrororganisasjonen IS, så tar den samme regjeringen denne kvinnelige IS-terroristen tilbake til Norge. Et forferdelig kvinnemenneske fra Pakistan som har deltatt og bidratt til død og fordervelse av svært mange mennesker!

Problemet med FrP, det er at de vet ikke lenger hva de vil og hvorfor de sitter i denne regjeringen. Og det fordi de aldri har gjort leksa si. Derfor har de heller aldri visst hva de er med på, hvem fienden er, og der de lar seg trekke etter nesen. Ja de har slukt kameler i haugevis, etter at de gikk med i denne svikerregjeringen til Erna Solberg. Noe som har ødelagt FrP!

Ja sannelig later det til at Syrias president, Bashar al-Assad, har både større evne til logisk tenking, og mer moral enn våre politikere og organisasjoner med "humanitære" og moralske pekefingre som f.eks Erna Solberg. Men nå skal det ikke så mye til for å overgå norske politikere i logisk tenking og moral, sammenlignet med null, er som kjent, ethvert endelig tall uendelig stort.

Selv Assad klarer med letthet det, til tross for at han langt fra er noen speidergutt. Noen ideell statssjef er Assad neppe, men han overgår LANGT Erna Solberg & Co., som fører en ren ødeleggelse-krig mot eget land og en ren utryddelseskrig mot eget folk! Assad forsøker med litt russisk hjelp og redde begge deler, selv om noen av midlene og metodene hans ikke akkurat er mønstergyldige...

Alle med litt vett og forstand ser jo at Norge nå er på vei mot stupet med denne lite ærefulle regjeringen som FrP nå prøver å komme seg ut av. For første gang i vår historie, begynner det å se mørkt ut for vår framtid. Vi må snarest kutte ut denne sørgelige regjeringen som tilber disse globalistene og fyller Norge med utlendinger/muslimer som går her og gresser. Og uten å klipe i ærlig arbeid, der vi bruker enorme økonomiske resurser på denne galskapen som denne IS-kvinnen blir en del av.

Det er på høy tid at vi begynner å bygge opp et nytt nasjonalt/konservativt parti som ser at vårt fedreland dessverre er på vei mot avgrunnen. Og som ønsker å stoppe dette sakte selvmordet og gjøre noe med dagens galskap!

"Politikere" som denne forræderen i Venstre, Trine Skei Grande, sammen med Erna og denne guttungen Ropstad i Krf, de holder nå på å legge grunnlaget, sammen med småpartiene MDG, Rødt og SV, for en ny politisk styreform i Norge. De innfører hat, intoleranse og en dødskult, der de uten å blunke hadde brukt de fremmede til å drept oss alle, om de fikk muligheten. Dette gjør gjerne Erna Solberg, Skei Grande og denne Ropstad og andre "politikere" med påfølgende skadefryd og høy latter. Nei, det er ikke en dag for tidlig å dumpe denne farlige parlamentarismen som ødelegger Norge, og innføre direkte demokrati!

Vi lever i en svært farlig tid, der ondskapen er blitt legio, der landet har tatt imot titusenvis, ja trolig hundretusenvis som ikke vil oss særlig mye godt. De utnytter vår naivitet og snillisme, noe som vil koste oss dyrt og mye blod. Og vi har heller ikke noe parti som vil Norges beste lenger.

Siv Jensen har desimert FrP til en skjødehund for Erna, Trine og Ropstad. Og nå er IS-medlemmer på full fart inn i landet, fordi vi ikke lenger har politikere som ønsker å stå opp for sitt folk og sitt land. Men som går i terroristenes ærende og setter våre liv i stor fare.

Hva er det som driver disse menneskene i Høyre, Venstre og KrF, annet enn ren og skjær sykelig ondskap? Ja, som etter min mening styres av selveste Satan! Hvor lenge skal vi la dem få lov til dette? 

Erna og Siv har neppe det som skal til for å få slutt på galskapen. Særlig er Erna mer enn villig til å gjøre unntak for islam. Husk; de har ikke løftet en finger for å stanse godkjenningen av islamske trossamfunn, noe som ikke bare koster samfunnet millioner, men også er et grovt brudd av en rekke av våre lover.

Men de jobber for å oppfylle planen Agenda 2030, de jobber for FNs onde planer og EU sin ødeleggelse av Europa. De ledes av styggemannen, multibillionæren Soros som bare vil oss alle vondt. Og ikke minst Bilderbergerne som både Erna og Siv er medlemmer av, noe som er strengt forbudt ifølge Grunnloven.

Få dem bort! Jeg ser fram til at disse kjerringene kommer seg vekk fra landets styre og stell. Nok er nok!!

Amund Garfors