NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 10. januar 2020

Politiske kabaler

Av Dan Odfjell. 

Det er skamløst at et miniparti som Venstre får ansvaret for kultur- og likestilling i en turbulent tid som denne, representert av globalisten Trine Skrei Grande som knapt greier å holde rede på seg selv engang. Som isteden for å stå opp for norsk kultur og livssyn opplagt ensidig gjør de muslimske fremmedes ærend. Ved nylig å si «Alle muslimer jeg kjenner, har et ekstremt avslappet forhold til Jul». Det er ikke sant. Og hun vet at Jonas Gahr Støre mot bedre vitende lovet oss integrering som til ren fiasko er blitt. Men det at hun og den nåværende regjeringen ikke forsvarer oss med annet enn konforme baklengs-ryggende fraser, det er det feige fatale.

Og det er ikke stort bedre med Kjell Ingolf Ropstad fra mini-partiet KrF som barne- og familie-minister som er på lag med den nye handlingsplanen lansert nylig mot rasisme og diskriminering. Den planen har brodd mot oss nordmenn, velkjente som svært lite rasistiske. Mens det er våre nyankomne «landsmenn» som står for problemet i det alt vesentlige. Som barne-minister burde han stått frem og besvært seg over mangt, som at barn ikke lenger fra skolen lærer de vanlige julesangene. Ropstad er dessuten medansvarlig for den nye trossamfunnsloven som er i kollisjon med diverse norske lover samt Europas menneskerettskommisjon. Forøvrig leser jeg at 200 millioner utdeles hvert år til 200 islamistiske «norske» institusjoner..

Men Erna Solberg er statsministeren og hun har hovedansvaret. Hun legger strategien samt de politiske kabalene og smart skyver hun sikkert mini-partiene politisk foran seg. Dette er blitt en svak regjering, liberalistisk helt uten ryggrad. Ved å hevde dette er det ikke min mening å hjelpe Jonas Gahr Støre til sjefsstolen. Men han blir aldri statsminister, dertil er han helt ubrukelig og det norske folket har i sum forlengs fått akkurat det klart for seg. 

Skillelinjene går forøvrig ikke lenger på høyre/venstre politikk, men på nasjonal eller anti-nasjonal politikk. For ærlig og demokratisk å få avklart folkets sanne mening er der kun en opplagt løsning mht landets retning før neste stortingsvalg, nemlig en snarlig folkeavstemning for-eller-imot EØS, dvs navle-strengen til EU. Dersom ikke Erna Solberg som statsminister tar akkurat det initiativet løses ikke den gordiske knuten som til de grader splitter og paralyserer landet. 

Stats-skuten synes uten mål og mening, galskapen synes mest regjerende. En fast kurs må til før vi havner i fjæresteinene som Helge Ingstad. Ellers blir vi utvilsomt til et nytt Sverige slik venstresiden unasjonalt leder oss an til. Med likt Sverige vil også mange nordmenn, de som kan, emigrere vekk herfra. Tendensen er der allerede, men det snakkes det lite om fra Erna Solberg-regjeringen. Det ville vært for beskjemmende.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.