Tomme trusler av Siv Jensen

Av Amund Garfors. 

Undertegnede har fått med seg at det er intern uro i fylkeslagene til FrP, der det brukes sterke ord om at FrP sleiker V og Krf i ræva, og det grunnet denne kvinnelige IS-terroristen og torturisten som hater Norge. Et vemmelig og vondt udyr som kommer fra Pakistan, men som er blitt utstyrt med et norsk pass, da hennes foreldre trolig en gang lurte seg inn i Norge på falsk grunnlag. Og nå ser vi takka for vår snillisme...

Ja nå skal denne ufine terroristen få lov til å komme tilbake til det folket og det landet hun rømte fra, det landet som hun hater mest, som hun svek og der hun brente sitt norske pass og svor på at hun aldri skulle returnere til de vantros land. Men nå kommer hun lurende tilbake, der hun skjuler seg bak et sykt barn og som IKKE er norsk, der faren som var terrorist og kom fra et shithold-land i Midt-Østen er blitt drept der nede. I tillegg får hun god hjelp fra våre ynkelige politikere i Høyre, ikke minst denne Titten Tei, Utenriksminister Ine Eriksen Søreide, ja denne klovnen av ei kjerring som bare smiler og er snill, som ikke har annen erfaring fra yrkeslivet, enn som blomsterselger i Tromsdalen.

Som også har vært forsvarsminister, der man bare kan undre seg på hvilke kvalifikasjoner hun innehar og som gjør henne så overkvalifisert til slike høye verv for fedrelandet?

Men endelig ser det ut som FrP har fått nok av denne svikefulle politikken til sine samarbeidspartnere i Høyre, Venstre og KrF. Siv Jensen virker i alle fall tilsynelatende forbannet og står nå bak nye krav til Statsminister Erna Solberg for å bli sittende i regjering, og det var vel på tide? Men Jensen uttalte seg nokså ullent etter dette gruppemøtet hun kom ut fra igår kveld. Ja hun uttalte at "begeret var fullt" og der FrP ikke aktet å bli sittende for enhver pris.

Ja, det hele var jo som forventet. Handlingslammelse og tomme trusler er alt det dreier seg om, noe vi begynner å erfare med FRP, der det er opp som ei løve og ned som en skinnfell. Den første stormen er ridd av. Og nå venter stillheten. FrP er tilbake i sandkassa, der leken går som vanlig, og der V og Krf kan fortsette med å dytte FrP rundt i sandkassa, mens mobbingen, ikke mint fra denne ufyselige pakistaneren Abid Raja kan gå som før. Der han og Trine Skjei Grande er helt enig om at Norge behøver å ta imot alle IS-terrorister og barn, og som er avlet av disse svina. Udyr som har lovt på tro og ære, at disse barna skal opplæres til en ny og livsfarlige type terrorister. Ja en slags roboter i terror, og som denne verden aldri tidligere har sett.

Beklager Siv Jensen, for dette holder ikke! Nei ikke på langt nær en gang. Å true med å gå ut av regjering er ikke stort mer enn å forsøke å true noen med en uladd pistol. Lad heller med skarpt, spenn hanen og skyt for svingende! Vis at du er i stand til å gå ut av denne svikefulle og farlige møkkaregjeringen på timen. Ei møkkaregjering som gambler med nordmenns sikkerhet og splitter folket. Og kutt ut pissepreiket, dette globalistiske mølet og det islamofile våset som har foregått i litt for mange år i dette halvislamiserte landet hvor man som nordmann føler seg mer og mer fremmed.

Egentlig er det for lengst og altfor sent til å berge fedrelandet fra undergangen. Noe det har vært i en god del år, ikke minst takket være FrP sine altfor mange løgner og dobbeltspill. Norge er etter min mening et fortapt fedreland for de kommende norske etniske generasjoner. Men det burde likevel ikke være noen unnskyldning at løpet er kjørt, og da kan bare Siv fortsette på sin dødskurs, og i ei regjering som omfavner IS og ønsker terrorist-bærmen velkommen til gards?

Nei, dette var vel bare nok et slag i tomme lufta, slik vi litt for ofte har sett fra Siv Jensen? Hun burde ikke holde sammen med slike ekstremister som Skjei Grande og papegøyer som Ine Eriksen Søreide og Solberg i denne regjeringen av destruktive politikere som tar ordre fra fascistene i Brussel. Vi har ikke bruk for slike politikere i Norge!

Og jeg håper virkelig at ALLE norske politikere som har vært med på å ødelegge landet vårt, en dag blir dømt og straffet for sin rasering av fedrelandet, våre verdier, vår kristne tro, vår kultur og ikke minst deres enorme sløseri av fellesskapets penger.

For vi vet hvordan det nye Norge blir bare om noen få år. Det blir akkurat som Sverige, og som er i ferd med å kollapse totalt. Jeg ber til Gud at vi må få noen nye ledere som kan bygge opp Norge. Og nå haster det!

Det feminiserte og Gudløse Norge har fostret sveklinger og svake politikere som er ute av stand til å ivareta det som etterkrigs-generasjonen var med på å bygge opp.

Sannelig skal det sterk rygg til å bære god dager. Nei vi tålte ikke disse oljepengene og som har forvandlet landet vårt til et skremmende skue. Ondskapen ser ut til å fascinere våre svikefulle forrædere som styrer oss alle i undergangen.

Jeg har kun forakt og føler ei skam overfor Erna & Co og hele denne banden av kjerringer som er blitt noen livsfjerne globalistiske klakkører og som nå t.o.m hyller IS og deres ondskap. Ja, som i dag får lande på Gardermoen. Og der våre ledere er blitt til en katastrofe som tilber globalisme, FN, Brussel og Bilderbergerne som er blitt til en mafia som våre evneveike, svikefulle og uansvarlige politikere aldri klarer å komme seg ut av.  

Amund Garfors