Elektromagnetisme og helseproblemer

Av May-Harriet Sepola. 

HAARP

I 1975 foreslo den sovjetiske partisjefen Leonid Bresjnev i en tale at supermaktene skulle samarbeide i menneskehetens interesse for å hindre utviklingen av en ny type våpen han karakteriserte som "enda frykteligere enn atomvåpnene". Samme år fremmet utenriksminister Gromyko i FN et forslag om å forby utviklingen av slike våpen. Det ble imidlertid aldri gitt noen forklaring på hva slags våpen det handlet om, og det sovjetiske initiativ førte derfor ikke frem. 
Med utgangspunkt i Bresjnevs tale tar dr. Vilhelm Schjeldrup, tidligere kjent for boken Legekunsten på nye veier, spørsmålet om elektromagnetisk krigføring og setter det i historisk og vitenskapelig sammenheng. Han gir en inngående fremstilling av den russiske biofysikeren Aleksander Presmans epokegjørende bok Elektromagnetiske felter og livet og av de ulike forutsetninger for denne forskningen i Sovjet og i vestlige land. Gjennom sin omtale av to av vår tids fremste vitenskapsmenn, amerikaneren Robert Becker og russeren Viktor Injushin, gir han en mer samlet fremstilling av den nye vitenskapelige innsikt i livets natur som er i ferd med å vokse frem både i øst og i vest. Den vitenskapelige erkjennelse av livets natur er et kjernepunkt i vår historiske dramatikk, både på godt og ondt. Vår fremtid avhenger av at vi er i stand til å utvikle en ny holdning til vitenskapen og dens resultater og en ny forståelse av menneskehetens samhørighet og vårt ansvar for livet på jorden. Dette er en høyaktuell bok både i vitenskapelig og i verdenspolitisk sammenheng.
Russland var det første landet som allerede i 1920-årene syslet med dette våpenets teknologi og bygget sitt eget HAARP-anlegg. Dette heter SURA og var ferdigstilt allerede i 1981. SURA ligger cirka 100 kilometer øst for Nizhny Novgorod i en liten by i Vasilsursk.
Russiske vitenskapsmenn har dermed mest erfaring med denne teknologien som de mente var så farlig at de utfordret FN til å forby teknologien fordi den var farligere enn atomvåpen. FN forsøkte å forby den allerede på 1970-tallet, men lyktes ikke.
SURA stråler 190 MW. Det ryktes at SURA-aktiviteten var årsaken til Tsjernobyl-atomkatastrofen  26. april 1986. Det ryktes også (uttalt av blant annet den amerikanske meterologen Scott Stevens) at russernes SURA-aktivitet var årsaken til orkanen Katrina som ødela store deler av byen New Orleans i USA 29. august 2005.
Dr. Scheldrup forteller at engang på 1950 -tallet begynte  russerne å bestråle den amerikanske ambassaden i Moskva med mikrobølger .
Ifølge amrikanske UD var mikrostrålingen aldri sterkere enn 18 mikrowatt/ kvadratcm.
, godt under den amerikanske sikkerhetsgrensen på 10000/kvadratcm
Ut fra amerikanske helseforskrifter utgjorde dette ingen helsemessige belastning for ambassadepersonalet.
Men etter sovjetisk oppfatning utgjorde ett slikt strålingsnivå en risiko for svekket  funksjonsevne, nedsatt konsentrasjonsevne og hukommelse , øyenstress, svimmelhet og hodesmerter i tillegg for risiko for kreft.
Det russerne hadde gjort , var å bruke ambassadepersonellet som forsøksdyr for medisinske og psykologiske virkninger av mikrobølger .
Avisen Boston Globe avslørte at Ambassadør Walther Stockssel utviklet en sjelden blodsykdom og at han led av blødninger i øynene og hodesmerter .
To av han forgjengere som ambassadører Charles Bohlen og Llewellyn Thomsson , som også hadde blitt utsatt for mikrobølgene , døde av kreft.
I tillegg til dette , fikk 16 kvinner , som hadde arbeidet ved ambassaden , brystkreft.
President Jimmy Carters politikistiske rådgiver , Zbigniew Brzeziński  , skal ha uttalt at den amerikanske ambassaden i Moskva , hadde den høyeste krefthyppiigheten av alle befolkningsgrupper i verden .
Brzezinski ble født i Warszawa i 1928. Faren var diplomat og tilbrakte blant annet tid i Nazi-Tyskland, der den unge Zbigniew fikk sitt første møte med fascisme og nazisme. Da krigen brøt ut, var familien i Canada og ble der. Zbigniew Brzezinski ble amerikansk statsborger i 1958.Mange mente at hans bakgrunn som polsk flyktning viste seg i hans virke som sikkerhetsrådgiver. Han var tilhenger av en hard linje overfor Sovjetunionen.Som Carters nasjonale sikkerhetsrådgiver ble han omtalt som det demokratiske motstykket til republikaneren Henry Kissinger.
Kremen av USAs vitenskapsmenn har forsket på lav frekvent stråling som spenner fra kontroll av naturkreftene til mental kontroll av mennesker.
Med årene har makten bak den nye verdensordning skaffet seg ett arsenal av elektromagnetiske programmer og virkemidler for å kontrollere mennesker .
Mye av denne forskningen dreiere seg om nevro vitenskap, som er viktig for amerikanerne .
Nevrovitenskap er en naturvitenskapelig disiplin med fokus på nervesystemet.[1] Tradisjonelt har nevrovitenskap vært sett på som en sidegren av biologi, men er nå et tverrfaglig felt som omfatter kjemi, informatikk, ingeniørvitenskap, lingvistikk, matematikk, medisin, genetikk, filosofi, fysikk og psykologi. Begrepet nevrobiologi brukes med samme betydning som nevrovitenskap, men i hovedsak når det er snakk om nervesystemets biologi, heller enn som samlebetegnelse på all vitenskap forbundet med nervesystemet.
Mont St Elias er de forente stater nest høyeste fjell , som markerer skillet mellom Alaska og Canada .
Men ikke i denne nasjonalparken , befinner det seg en fremmed gjest , med over 300 radioantenner i stål , parkert i lange rekker kolonner,
Det er HAARP-ANLEGGET , som er anlagt av den amerikanske marine og flyvåpenet 
Nikola Tesla var en oppfinner, fysiker og ingeniør. Han ble født i en serbisk familie i Smiljan i dagens Kroatia, som tilhørte det daværende Keiserdømmet Østerrike. Han ble senere amerikansk statsborger
Han oppdaget hvordan det var mulig å overføre energi fra ett sted til ett annet .
Ved etapa anledninger demonstrerte han hvordan det var mulig å skape “jordskjelv”.
Dr Andrew Puharich utga en avhandling i 1976 “ Global Magnetic Warfare”.
Andrija Puharich (February 19, 1918 – January 3, 1995) — born Henry Karel Puharić — was a medical and parapsychological researcher, medical inventor, physician and author, known as the person who brought Israeli Uri Geller (born 1946) and Dutch-born Peter Hurkos (1911-1988) to the United States for scientific investigation.
28 juli 1976 ble Tangshan I Kina rammet av ett jordskjelv med det resultat av 650000 mennesker døde og ble såret .
Hovedskjelvet var ca. 7,8 – 8,2 på Richters skala, og rammet i de tidlige morgentimer, kl. 03.42.53,8 lokal tid, og pågikk i ca. ti sekunder. Et nesten like sterkt etterskjelv fulgte 16 timer etter, og det medførte ytterlige dødsofre. Telegrambyrået Xinhua anslo dødstallene til 242 000 døde, mens amerikanske geologiske institutter anslo dem til å ha vært opptil 650 000, med ytterligere over 800 000 skadede.
Et område på om lag 6,5 km x 8 km ble rasert i Tangshan. Mange av dem som overlevde det første skjelvet, ble innesperret under raserte bygninger. 85 prosent av bygningene i byen falt enten sammen eller ble skadet så sterkt at de ble ubeboelige. Skjelvet forårsaket skader også i storbyene Tianjin og Beijing, som ligger i det samme område som Tangshan. 5,3 millioner hus ble helt eller delvis ødelagt. Skjelvet kunne fornemmes av folk så langt unna som Xi'an.
Det var noen forvarsler særlig dagen forut for skjelvet. Grunnvannet sank og steg tre ganger, noe som kunne observeres blant annet i brønner. Tegnene ble tolket riktig i fylket Qinglong et stykke fra episenteret, noe som førte til at i det minste der var dødstallene lavere enn de kunne ha vært; lokalbefolkningen tok forholdsregler og evakuerte til tryggere steder.
Jordskjelvet fant sted under et år da en rekke politiske hendelser rystet Kina og det kinesiske kommunistparti. Nevnes kan statsminister Zhou Enlais død (januar), den såkalte Tiananmenhendelsen i Beijing (april), formann Mao Zedongs død (september), og arrestasjonen av den såkalte Firerbanden (oktober). Året ble på grunn av sin blanding av fysiske og politiske rystelser senere omtalt av mange som «forbannelsens år».
Et minnesmerke og et museum sentralt i Tangshan er de eneste som i dag (2008) som beskjeftiger seg med katastrofen i det offisielle Kina.
Det er tre forskjellige HAARP-anlegg i verden, som har kapasitet som geofysiske og meterologiske våpen. I tillegg til SURA i Russland så har vi EISCAT i Tromsø  og HAARP i Alaska.
EISCAT i Tromsø ble bygd av den tyske Max Planck-institusjonen på 1970-tallet og var det ledende HAARP-anlegget før anlegget i Alaska ble påbegynt  i 1993. EISCAT-radarene ligger i Ramfjordmoen i Tromsø og Longyearbyen på Svalbard. EISCAT er akronym for European Incoherent SCAT-er. Anleggene ligger i tillegg til i Norge, i Kiruna i Sverige og i Sodankylä i Finland. Medlemslandene er Norge, Sverige, Finland, Storbritannia, Tyskland, Japan og Kina med tett samarbeid med Ukraina i de siste par år. Organisasjonen eies av forskningsråd i medlemsland. Radaren i Ramfjordmoen sender med 224 MHz.
HAARP påvirker økosystemene slik at dyreliv vil bli tapt på jorden. Fysiske systemer slik som miljø og vær blir angrepet ved hjelp av hemmelig teknologi. Men hemmelighetene vil bli avslørt i prosessen, som begynner akkurat nå i 2010. Den 12.januar 2010 skrev Aftenpostens nettavis en artikkel om HAARP med tittelen ”Norge får skylden for ekstremvinter i verden”. Artikkelen siterte nettavisen Pakistan Daily som skrev den 8. januar en artikkel som påpekte at norsk EISCAT er skyldig for vinterens ekstremvær i Europa, USA og Asia. Om det skyldes bruk av HAARP eller kommer av naturlige globale endringer vites ikke.

Kilde :Makten bak makten av Per Aslak Ertresvaag.
May