Hvilken framtid har dette landet nå?

Av Amund Garfors. 

Vi vet jo fra før av at det meste i dette landet er snudd opp ned, der man trygt kan kalle Norge for et "Bakvendtland" - slik Alf Prøysen gjorde så godt i den visa si; at i "Bakvendtland, der kan alt gå an"...! Noe vi tydelig ser etter at Erna Solberg har fått meg seg disse to minipartiene i sin nye mindretallsregjering.

Ja, det kan bare beskrives som naivt, når så mye makt overlates til to mini-parti som Venstre og KrF. Og som ikke er større enn at de kan holde landsmøtet sitt i en telefonkiosk. Vi er mange i dette landet som både er sjokkerte og forbannet over dette bedraget, et stort bedrag som de t.o.m kaller for folkestyre og demokrati...

Denne dårlige blå/blå/grønn/gule regjeringen som styrte landet fram til FrP kastet korta, har på ingen måte klart å bygge opp dette landet i den perioden de har sittet med makta. Det eneste de har gjort er å ha lagt seg flat for Brussel og å tilfredsstille disse lømlene som har tatt kontrollen over Norge. Og ved sine stadig nye forordninger og krav. Der de forlangte å ta over Finanstilsynet, presse oss med i ACER og tvinge oss til ei katastrofal innvandring fra Afrika og Midt-Østen, gjennom Marrakesh-avtalen.

Ja jeg påstå at den olja vi fant i Nordsjøen, det ble til landets forbannelse. Vi er blitt husmenn i eget land, der vi nå styre mot katastrofen, uansett hvem som har makta. For landet har ikke blitt styrt av politikere som har hatt et ønske om at NORGE SKAL KOMME FØRST, slik som Donald Trump gjorde, da han overtok makta i USA. 

Det er bare tragisk at patrioter som Donald Trump er mangelvare blant norske politikere. Og jeg er redd for at vi dessverre må belage oss på mange slike lettvektere som vi nå har fått, i lang tid framover. Særlig etter at FrP er ute av regjering. Disse snørrhvalpene som blant annet er blitt ministere i denne Solberg-regjeringen, de burde nok først bli tørr bak ørene og ikke minst tenke på landet og folkets framtid. Og så bør disse klimafanatikerne begynne å lese om solas syklus og hva som påvirker vind og vann. Glem denne klimakrisen! Det er andre kriser som langt, langt verre! Ikke minst befolkningskrisen og menneskemyldret i den 3dje verden som kommer til å ødelegge og utarme denne jorda.

Dersom man tenker seg at denne mindretallsregjeringen til Erna Solberg plutselig kan falle, så står vi igjen med Jonas Gahr Støre og hans utvalgte. Ja som jeg ser på som et enda større mareritt enn Solberg-regimet. Og der det heller ikke finnes noe lys i enden av tunnelen. Framtida blir nok på alle måter svart!

Amund Garfors
Ankenes 29.01.2020.