Hvorfor skal også SAS provosere oss?

Av Amund Garfors. 

Det er mye rart man skal bli provosert med i disse skammelige tider. For nå går t.o.m flyselskapet SAS ut og forteller en hel verden at det er overhode ingenting lenger som kan kalles skandinavisk. Og da mener de sikkert også, at det er heller ikke noe som helst som er hverken svensk, norsk eller dansk?

Ja, SAS går altså nå ut med en reklame som stiller spørsmål om hva som virkelig er av skandinavisk opphav, der de sjøl svarer; Absolutt ingenting! Snakk om å være svikefull mot sine land, og ikke minst mot sine beste og mest lojale passasjerer? Det hele er bare til å riste på hodet av. Der jeg ikke fatter at denne skammelige reklamefilmen og det sjofle budskapet, klarte i hele tatt å kunne nå igjennom hos dette reklamebyrået. Og ikke minst hos ledelsen i SAS? Finnes det ikke ære og stolthet lenger der i gården? Hvorfor skal de tråkke de skandinaviske land og folk ned i gjørma? Disse flotte landa som våre forfedre møysommelig bygget opp til mønsternasjoner, og som vi etterkommere skal være stolte av og ta vare på!

Men det ser ut som den tiden er over. I hvert fall hos disse som leder SAS, og som har bestemt seg for at nå skal det hele bort. Der de heller vil avvikle og fusjonere, der de skylder på dårlig lønnsomhet i en konkurransesituasjon, framfor å se på mulighetene de har med å spisse vår egenart. Noe vi i våre land har til gangs. Og som overhode ikke finnes andre steder på jorda. I stedet velger de kulturell selvpisking, selvpåført hån, skam og brønnpissing.

Nei, maken til selvhat skal en virkelig leite lenge etter? Ja jeg blei pinlig berørt når jeg så denne afrikaneren som påsto han var etterkommer av vikingene. Er det virkelig mulig å drite så på draget, tenkte jeg. Greit nok at mange av de enkeltverdiene vi betrakter som skandinaviske har kommet utenfra. Men så er det også svært få land som har greid å samle det beste utenfra til å skape de skandinaviske verdiene! Og de verdiene, og den måten å skape velfungerende samfunn på, det er vi i stor grad alene om...

Denne avskyelige reklamefilmen fra SAS, hvor de fokuserer på en farget person fra Afrika, som høyst sannsynlig selv kommer fra en dårlig fungerende og en korrupt shithole-stat, han skal altså fortelle oss, at det ikke finnes skandinaviske verdier som det er verdt å ta vare på? Her skårer SAS en slik skivebom, at man kan nesten ikke lenger ta dette selskapet alvorlig! Og dersom denne afrikaneren bor i et av de skandinaviske land, hvorfor vil han da bo her, dersom våre verdier ikke er noe å samle på?

Nei, denne skammelige og pinlige reklamen til SAS, den føyer seg bare inn i rekken av annen selvhat, utdriting og selvpisking av alt som er norsk og nordisk. Og det altså, til fordel for denne forhatte globalismen, innvandringen, den kulturutslettelse av vår kristne tro og alle andre store menneskelige verdier. Verdier som har gjort at de skandinaviske land er/har vært de beste land i verden å bo i. Men hos SAS finnes åpenbart så store grader av sløvhet og tonedøvhet, og som ikke enda har innsett dette?

Sannheten er den at SAS fremmer og forherliger en globalisme som ingen vil ha og ikke minst denne såkalte idiotiske multikulturalismen. Ja som om tankegodset som sorterer under disse fremmede ideologiene, skulle være den eneste anstendige og fornuftige måte å organisere samfunnet vårt på. Jo, SAS de håner, bagatelliserer og forkaster samtidig vårt gode, tradisjonelle, trygge, velprøvde, homogene, kristen-humanistiske verdifellesskap. Et samfunn av unik egenart og identitet og mentalitet, som også Statsminister Erna Solberg håner og jobber knallhardt for å få fjernet. Og det i et av de beste land i verden som FN stadig velger som ti på topp-samfunn. Der folk med røtter i tusenvis av år tilbake i tid, der både hun og SAS pisser på alt. Ja, i sin håpløse selvforakt og destruktive holdning.

Og hva er det SAS heller vil ha inn i sin drøm om det globale paradis? Denne ledelsen som sitter i Stockholm, heier de kanskje heller på den økende kriminalitet i landet, voldtekter, knivstikking, ran, overfall og bilbranner? De stadige bombeeksplosjonene, mord og avretting, håndgranater som suser gjennom lufta, et islamisert land der IS-terroristene bæres inn på gullstol og der politiet har gitt opp å beskytte befolkningen? Er det et slik samfunn SAS hyller?

En ting er i hvert fall sikkert; Jeg setter aldri mine bein ombord på et SAS-fly, før ledelsen går ut i samtlige aviser i norden, der de ber om unnskyldning for denne skammelige reklamefilmen. Der selvpisking, antipatriotisme, selvhat, sin overdøvende begeistring av multikultur, islam og innvandring skal råde. Der det oser selvpålagt selvforakt for det skandinaviske folkeslaget.

SAS ledelse; SKAM DERE DERE LANGT INN I BEINMARGEN!

Ankenes, 19.02.2020   Amund Garfors. Medlem av PDK.