Manglende respekt samt omgjengelighet hos muslimene

Av Dan Odfjell. 

Denne min dagens overskrift peker direkte mot våre nye nordmenn. Men der ligger fakta ingen fiendtlighet fra min side her. Jeg søker bare å synliggjøre uakseptabel oppførsel. Selv har jeg besøkt Iran, Saudi Arabia, Egypt, Oman, Pakistan, Marokko, Kuwait, Dubai, Malaysia og Indonesia og vet utmerket godt at i disse - samt i andre islamistiske land - må vi utlendinger utvise stor respekt. Det gjør vi som handelsreisende og ellers ganske uanstrengt og naturlig. Heller det enn faren for å provosere til egen arrestasjon, forvisning eller det som verre er. For muslimene er kjent som ekstremt lett opphisselige. 

Norske myndighets-personer på statsbesøk i disse landene blir totalt skjermet for realitetene gjennom sorte eskorte-limousiner og/eller annen sikkerhet. Realitetene på bakken får de ingen befaring med - der de blir bedt om økonomisk bistand mot støtte til Norge for en plass i FNs sikkerhetsråd eller annet. Hestehandel helt uten folke-fordel...

På samme måte må muslimene selvsagt respektere vårt leve-vesen, vår kultur og religion når de bor eller er tilstede her. Det skulle da bare mangle. Denne «symmetrien» denne gjensidige respekten er selve forutsetningen for samvær i flerkulturelle samfunn. I deres land respekterer vi deres religion og høyt-lydende bønnerop dag og natt. Det samme må gjelde motsatt. Våre kirkeklokker kimer dog til forskjell heller sjelden og hovedsakelig om søndagene, dvs våre hellig-dager. Og vi bråker ikke eller insisterer på menneskerettigheter hverken her eller der. Sistnevnte misbrukes forøvrig verden rundt, en ren farsott blitt.

Alternativet fremtidig er to formelt adskilte verdener: vi holder oss vekk fra deres verden, og muslimene holder seg vekk fra vår. Slik utviklingen går i Europa taler mye for det siste fordi forskjellene oss i mellom gir seg stadig uakseptable utslag av vold og kriminalitet - som ensidig finner sted på våre territorier. Dette må stanses med makt om nødvendig, dvs gjennom streng lov og orden og før disse konfrontasjonene resulterer i borgerkrig, det verste av alt. Allerede er nødvendig borgerlig selvtekt på trappene i skamfull mangel av nordmenns beskyttelse, dvs våre myndigheters viktigste, ja deres absolutte ansvar for ro og samfunns-orden. Spesielt når muslimenes disrespekt er påviselig økende i takt med deres økende tilstedeværelse. Se bare til skammelige Sverige politisk påført ekstreme samfunns- forhold.

Venstresiden er unasjonal og uansvarlig på lag med globalistene og slik i kollisjon med den menneskelige natur. Om sistnevnte skrev jeg et kapittel i boken Makt Myter Media i 2013. Forleden skrev Hans Rustad om samme tema med kronikken «Venstrefløyen og islam er i krig med den menneskelige natur. Derfor vil de tape». Rustads utgangspunkt var uredde Mila (16) som har utløst et jordskjelv i Frankrike. Hvor disrespekten og samfunns-motsetningene tårner seg opp. Folket er på Mila sin side i hennes kritikk av islam. Men i motsetning til jevngamle Greta Thunberg (som hylles for sitt mot og klima-engasjement) vil venstresiden ha modige Mila Orriols henrettet, nærmest. Hun har derfor har måttet gå under jorden med politi-beskyttelse. Dette etter en lavine av trusler og fordømmelser. Det rakner i Europa. 

Også fordi etter at England er ute av EU, er kampen flyttet til Polen som nekter å innordne seg overnasjonal innblanding i juridiske og andre interne forhold, herunder seg fremmed innvandring påtvunget. Det usympatiske EU går tilsynelatende til krig mot Polen gjennom en steil og konfronterende holdning. Men polakkene er tøffe og gir neppe fra seg nasjonal selvråderett slik som Norge. Og England og USA slår neppe hånden av Polen, en god Nato alliert, sterkt atlanterhavs-pakt-orientert. Hva EU bedriver, bærer preg av panikk samt oss gjennom det Merkel-pregede merkel-ige Tyskland østlig orientert... Alt mens Erna Solberg sta har fortøyd oss til EU «masten» gjennom et grunnlov-stridige EØS. 

Vi har nærmest en «Quisling-regjering» til fordel for fremmede nå. Og med folk som finansminister Jan Tore Sanner - senest med «Klimakur 2030», ren politisk symbolpolitikk - og med papegøye-utenriksminister Ine Eriksen Søreide faller Høyre ytterligere. 10% oppslutning neste? Papegøye for hvem andre enn statsministeren selv. Som tydeligvis ikke evner eller tør se at det er sammen med USA vi må stå opp mot østlige diktaturer, som forøvrig hardhendt og ulikt oss står opp mot vår tids største utfordring og fare, nemlig islamismen. Der bemerkelsesverdig er de sågar «på lag»  med demokratiske Donald Trump.

Jeg foreslår vår statsminister og hennes kollegaer en snarlig studie-reise til Frankrike eller Sverige for å få øynene opp for realitetene på bakken og til hva jeg enklest og spontant vil kalle - Høyre om. Eller hardt styrbord som det het i min sjøtjeneste-tid i Marinen. Det gjaldt nemlig å styre unna farlige skjær i sjøen for å beskytte både mannskap og materiell. Mye synes dessverre forandret. 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.