Provokasjon, hån, fornedrelse og galskap fra Erna Solberg

Av Amund Garfors. 

At Statsminister Erna Solberg kan få seg til å utnevne en som ikke er etnisk norsk, men en pakistaner, en muslim og en tidligere kriminell  til kulturminister, ja med ansvar for innvandring og integrering, som også skal ivareta norsk kultur og vår nasjonale kulturarv, det er så hårreisende provoserende, at det går på psyken min løs.

Når denne "Venstremannen" Abid Raja som er talsmann for World Islamic Mission er blitt utnevnt av Høyre-regjeringen til Erna Solberg, ja til kulturminister i vårt lille og sårbare land, så er det ingenlunde noen "snikislamering"! Nei, islamiseringen av Norge er ønsket og villet av denne svikerregjeringen som må støtte seg på de to mini-partiene Venstre og Krf . To trøbbelpartier som begge ligger godt under sperregrensa på meningsmålingene.

Med denne ganske ufordragelige, arrogante, uhøflige muslimen og pakistaneren som nå sitter ved kongens bord, der kan vi nordmenn vente oss en gradvis avvikling av tradisjonelle norske kulturverdier og landets kristne kulturarv. For herav hersker liten tvil når vi har sett på hans tidligere krumspring, stygge uttalelser og oppførsel.

Abid Raja er sterkt preget av sin muslimske oppvekst, der han sjøl har fortalt at han fikk mye juling av sin far. Noe som også har resultert i at han tidlig i livet ble en bølle, en kriminell og som gikk til angrep på nordmenn i Oslos gater. Han ble tatt vare på av barnevernet og satt i ungdomsfengsel. Men han forsto tidlig at hans bøllete oppførsel ville stå i veien for hans ambisjoner om å bli til noe i det norske samfunnet. Der imamene i moskeene var hans rådgivere, og som ba han endre kurs, studere jus og bli advokat. 

Han skulle heller skulle satse på å bli en løs kanon og verbal bølle i det norske samfunnet. Alle forstår jo at slike løse kanoner kan være svært farlige. Og farlig var han også i sin tid, der han fortalte åpenhjertig i et intervju på NRK/TV, der det en gang under et overfall på gata, så truet Raja med "å mose trynet til mannen med en brostein" og som Raja hadde i hånden og klar til bruk. Dette skjedde da han ranet en fyr for ei klokke og kontanter.

Ja, jeg skriver nå om vår nye kultur og integreringsminister! Og vi ser jo tydelig at han har mye til felles med barneranere som det bare blir flere og flere av i Oslo. Men som politiet har fått beskjed om å holde kjeft om, da slikt rammer våre uansvarlige og enfoldige politikere. De som er de ansvarlige for at landet er snudd på hodet. Jeg grøsser bare hvilke besynderlig politisk landskap dette landet har fått. Bare til å gråte over!

Ja vi har sett litt av hvert fra denne karen, etter at han forsto at politikk var et "yrke" han skulle satse på for å utbre islam i Norge. Han valgte ut Venstre som det partiet han skulle omgjøre til et rent islamist-parti. Muslimer er jo kjent for å høste der andre har sådd, luket, harvet og vannet. De skal alltid overta gratis det andre har slitt og fått fram. Alt skal være lagt til rette for dem, der Abid Raja ikke var snauere enn å melde seg inn i Norges eldste parti. Et tidligere nasjonalt, konservativt og kristent parti. Som nå er fullstendig ødelagt, rasert og fremmedgjort. Og i det partiet kunne han få ut sin bøllete væremåte til gangs.

Vi vet alle, og andre som vil vite det, at utgangspunktet for islam og den profeten som kulturminister Abid Raja og hans muslimske brødre dyrker, var/er ekstrem vold, voldtekter, knivstikking, overfall, undertrykkelse, drap, diskriminering og annen elendighet vi var spart for, helt til våre sinnssyke politikere åpnet opp landet for masseinnvandring fra muslimske land. Og Abid Raja er blitt vår første muslim-statsråd i Norges-historien, og nå går det bare en vei...

Slik partiet Venstre har endret seg de siste 20-30 årene, det er bare skremmende og en skam for norsk samfunnsliv og politikk. Og en pakistaner som ikke på noen måte er norsk-kulturell burde slettes ikke få ansvaret for å ta vare på Norges nasjonalarv! Det er et slag i ansiktet og en stor hån mot alle etniske nordmenn! Sannheten er den at Raja har ingen kunnskaper, kjennskap eller ærbødighet eller respekt for den norske kulturarven. Det blir som å sette en pyroman til å være brannmester! UFATTELIG at Erna Solberg godtar dette.

Men det ser ut som Erna Solberg også liker disse nye trender og med en voldskultur som bare blir verre og verre, år for år? Kanskje Erna burde få på plass den nye voldskulturministeren? For vi har nå en kulturminister som for noen måneder siden brunbeiset FrP og samtlige av partiets velgere. Da han etterpå ble spurt om dette var en ordbruk med nazistiske undertoner, så svarte Raja nei på det. Det var ikke slik han hadde ment det - brunfargen sto for noe grumsete, eller noe i den retningen. Og denne løgneren sitter nå som landets kulturminister! 

Dagens destruktive tilstand her i kongeriket og ikke minst i vårt broderland Sverige, ja i hele Skandinavia for øvrig, den må sees i sammenheng med innvandrere som ikke vil la seg integrere, som bærer med seg sin voldskultur som de fikk inn med morsmelka og med opphav hos denne krigerprofeten som de tilber. En stadig farligere utvikling som innebærer trakassering, trusler, vold og annen skremmende og bøllete oppførsel i et tidligere godt, trygt og harmonisk land.

Med muslimen Abid Raja som statsråd, så halter denne svikerregjeringen sin skjeve gang videre. Uten å se skriften på veggen.. En godt betalt enveisbillett for Erna Solberg til et sete i FN. For hvorfor ellers, all denne ondskap mot oss nordmenn?

Amund Garfors