Coronasmitte, innvandring og bibelske profetier

Av Amund Garfors. 

For tiden står det en hær av fremmede (muslimer) på grensa mellom Tyrkia og Hellas og presser på for å komme inn i Vest-Europa. Samtidig sprer dette livsfarlige corona-viruset seg som ild i tørt gress, og som nå berører over 70 land. Men fortsatt sover våre myndigheter tungt. Ser ikke ut som noen er voksen nok til å gripe inn, hverken mot en livsfarlig trussel på grensa til Hellas eller ta ansvar for den farligste virus som Europa ikke har sett siden Svartedauen...

Det er ikke bare det greske fastlandet som for tiden opplever et massivt muslimsk invasjonspress. Det samme gjelder de greske øyene i Egeerhavet, til tross for at den greske marinen og kystvakt gjør hva de kan for å stanse så mye som mulig av Allahs invasjonshær. Dette gjelder ikke minst den greske øya Lesbos, og hvor det oppgis at rundt regnet 1000 jihadister har tatt seg i land de siste dagene. Ja, hvor mange av disse drar med seg Corona-viruset i tillegg til jihad...

Nei, det spiller ingen rolle hva kilden til viruset er, for vi visste at både det og den islamske invasjonen ville komme. Vi bor lengst unna, og kunne ha hindret at denne smitten og den islamske pesten hadde kommet hit. Men vi har dessverre ikke ledelse i landet, noe jeg fikk bekreftet da jeg fulgte med på Debatten tirsdags kveld, der Fredrik Solvang påpekte den alvorlige situasjonen vi står overfor.

Min konklusjon er at våre ledere er mennesker som har et enormt behov for ledelse til å stå over dem. Ja som bestemmer hva som skal gjøres. Og det gjelder ikke bare Norge, men hele Europa, bortsett fra Polen, Tsjekkia og Ungarn. Vi burde hatt ledere, ikke idioter, som er det vi nå dessverre har. De bruser med fjæra slik denne Erna Solberg også gjør, mens de ljuger til oss så det det ryker av dem.

Nei, det er nesten ikke til å tro at det var et av våre aller beste og mest anerkjente sykehus som slapp løs denne ukontrollerte corona-smitten i Norge. Presis slik politikerne slapp løs en ukontrollert invasjon av muslimer på et tidligere trygt og godt land. For en kan godt sammenligne det fatale som skjedde på Ullevåll, med det samme som politikerne har gjort. 

Å stoppe både corona-smitten og en vanvittig innvandring som kommer til å ta livet av oss, det kan vi nå bare glemme. For nå får hver person ta vare på seg selv og sine nærmeste som best de kan. Ullevåll sykehus unnskylder seg med at de bare følge rådene fra Folkehelseinstituttet, slik politikerne unnskylder seg med at de bare følger ordre, råd og vink fra Brussel og FN.

Jo, det er mulig det er akkurat det de gjør? Men i så fall, så er både Folkehelseinstituttet og våre politikere de personinfiserte idioter av inkompetanse og naivitet!

Men dersom det er det samme der, som i andre etater, så er vel folk ansatt der kun etter partiboka og eventuell kjønnskvotering. Og helt uten synderlig tanke på kompetanse...

Det skulle egentlig bare være å se litt på hva andre land gjør av dramatiske tiltak for å stoppe spredningen av en livsfarlig smitte og en ukontrollert invasjon, og som kan få de mest alvorligste konsekvenser i nær framtid. Mens her i Norge sover våre myndigheter sin tunge søvn. Der man stadig må undre seg over om det er de Bibelske profetier og advarsler som nå er kastet inn over oss?

Ankenes 4/3-2020  Amund Garfors  (Upolitisk kommentator og ekskludert fra PDK)