MDG vil øse ut enda mer til «Korona-bistand»: Opererer med utømmelig pengesekk

Av Kirkehøyden. 

Til MDGs tillitsmenn - og kvinner:

Jeg ser at der er mange innsiktsfulle kommentarer under documents artikkel med samme overskrift, av dem som ikke lar seg lure av forfengeligheten til Sigrid Heiberg og MDG.

Det må sannelig være gøy å gi bort milliarder av andre folks penger for å innbille oss at dere er så gode og snille.

Det er typisk norsk å være gode akkurat her, hvor det ikke koster dere fem øre personlig. Thatcher sa det slik: "Sosialism works until they run out of other peoples money."

Egentlig er dere en gjeng kommunister. Den natten Berlinmuren falt satset de alle på "miljøet", for alt de sto for var konkurs etter 70 år - økonomisk og moralsk. Og her er dere, med ett mål;  å ødelegge det økonomiske systemet, som endog betaler deres egne lønninger. Men det er ikke så farlig, for dere skal bli del av den politiske mafiaen som tar alt for dere selv, som i alle kommunistiske paradiser. Vi skal bli slaver etter at dere har fått nok makt, med fagre løfter som aldri skal innfris. Og her ligger grunnen til at skolen til slutt ble en fordummingsanstalt, helt opp til universitetsnivå. Derfor stemmer unge på MDG.

Nå har dere medgang etter at ungdommen har blitt indoktrinert fra barnehagen, i skolen og opp til de får høyere "lissom utdannelse". Alt infiltrert og styrt av de samme kommunistene/ 68erne. Jeg var der som student på 60/ 70tallet og vet hvilket pakk som ødelegger Norge. Jeg vet også hvordan en muslimsk invasjon spiller en viktig faktor. Falske flyktninger og volden som griper om seg er planlagt. De skal maximere krisa, også for MDG, som stilte med muslimsk ordfører kandidat lenge før Høyre. Her hva de står for: koran 2:191 «Slay the unbelievers wherever you find them»

All bistand etter krigen har vært rendyrket korrupsjon. Den har gjort overklassen i "banana republics/ shit holes" superrike, med "kick back" systemer til giversiden. Det er her dere kommer inn, etter at dere og andre politikere blir beilet til i øst og vest med løfter om internasjonale karrierer og mye annet, om bare Norge blir enda en større del av korrupsjonen og dens finansiering. Dere undergraver vår fremtid, frihet og økonomi.

Ikke en fattig borger i u-land/ "the shit holes" blir hjulpet. Nei, de må holdes nede for evig, for holde svindelen gående om å redde dem, som proletaren skulle reddes. Klima er bare en av mange svindler FN har kommet opp med. USA var villig til å betale etter krigen, men en opplyst Trump har satt foten ned. La oss håpe han legger ned dette korrupte FN monsteret før han er ferdig, som den fantastiske presidenten han er.

Men dette angår ikke egoer som dere; om fattige aldri kommer ut av elendigheten.  Dere jobber bare for dere selv og egen herskesyke. Dere skal endog bestemme over hva vi skal spise og hvordan vi skal leve våre liv, bevist ved at dere skal tvinge eldre til å spise smakløs mat, ta fra dem gleden av den flotte og sunne norske maten de alltid har elsket og spist.

Kirkehøyden