Aftenposten har spredt løgner om Israel i flere tiår

Av Kirkehøyden. 

Etter å ha lest overskriften i Harald Stanghelle's artikkel (som ligger bak betalingsmur) "Anneksjon som gladmelding: Palestinas tragedie blir nå Israels triumf. Meget snart er Israel klar til å gjøre palestinsk land til sitt eget, var helgens gladmelding til landets ivrigste støttespillere.", sendte jeg følgende mail til Stanghelle, med kopi til MIFF:

Denne artikkelen krever en gjennomgang av MIFF! 

Stanghelle kan ikke stoles på, som resten av løgnmedia. Jeg glemmer aldri da en opplyst kvinne fortalte på Holmgang hva Aftenposten presenterte, som historieundervisning om MØ konflikten. 

Med et minimum av kunnskap kunne en avskrive det alt som ren spikka løgn. Stanghelle svarte: "Det må væra lovlegt å gjera feil." - Nei, ikke hvis du representerer den norske "paper of record." 

Stanghelle; studer denne sanne journalisten Joan Peters, forfatter av "Fra uminnelige tider," hun var som deg infisert av løgnene, men hadde den sjeldne evnen, som du og dine kolleger mangler: "Follow the evidence," Norge hadde en slik, som så at en svenske hadde rett  om Øksedrapssaken, dere "journalister" var som vanlig en håpløs saueflokk.

Denne sanne akademikeren brukte 25 år på å studere hvert dokument fra opphøret av det Ottomanske rike:  


Endelig professor: Eugene Kontorovich:Det har aldri eksistert er et "palestina" og heller ikke et slikt folk, det er alt oppdiktet, og propagandert. Etter ideen kom fra KGB og adoptert av Egypteren og terroristen Arafat. De er alle innvandrere, i takt med at jøder vendte tilbake til sitt rette hjemland, kjøpte land, med hjemmel fra Balfour dekl. og San Remo møtet. Les og studer gjerne Bjørn Hildrum's artikkel på docoment.no "San Remo – den glemte folkeretten for Israel".

Jødene oppgraderte, drenerte giftig myrer og utviklet en økonomi fra "scratch." Ta en prat med kollega Finn Jarle Sæle, den eneste opplyste redaktør Norge har. Og gjett hva; han ble nektet pressestøtte.

Igjen: Det har aldri eksistert er et "palestina" og heller ikke et slikt folk, det er alt oppdiktet, og propagandert av norske "akademikere og pressefolk."  Hilde Henriksen Waage, som er flittig brukt av Aftenposten har fått skanne Israelske arkiver. Alt sammen er "cherry picking" som hun har forstørret 1000 ganger for å demonisere jøder, samme teknikk som Willoch brukte. 

De fant aldri en lyte hos barbariske islamske diktaturer og terror org. besatt av  å begå Holocaust 2, basert på løgner og det jødehatet dere alle lider av. Hvorfor har dere dekket over at 4000 "palestinere" har blitt drept i Syria siden 2011? Det er visst bare gøy hvis jøder kan klandres, og de gir alle rettigheter til de 21 % muslimer som bor og jobber i Israel.

Henriksen Waage har avslørt seg som spion. Hun var mot akademisk boikott, for da kunne hun informere PLO om IDF sin forskning. Norge flyter over av lissom "journalister og akademikere."

Kirkehøyden