Aftenpostens topp sak på Langfredag var en naken ræv

Av Kirkehøyden. 

Med kopi til diverse presse org., Medietilsynet, ledende stortings rep, Kultur dep og faktisk.no

Aftenposten og resten MSM har alltid snakket nedlatende om document.no. Dette finner vi hos denne fremragende kvalitets publikasjonen document.no på Påskemorgen, som slukker sorgen: Oppstandelsen!

Den viktigste saken for "kulturavisen" Aftenposten (selve flaggskipet) denne påsken var: Rånefest på Lillestrøm på Skjærtorsdag, hvor en naken ræv ble sterkt fokusert, sammen med andre barbariske rånere. Gratulerer! Dette må være den nye kulturarven for Aftenposten. 

Merkelig at det står køer av muslimer og andre som vil inn bare i de land som har lang kristen kulturarv, fra New Zealnd, USA og til Skandinavia. Og vi har media, politikere og andre som ivrer etter å utslette denne arven, skjære av grenen vi alle sitter på, mens de berikes sterk av Islam, og gir god dekning av deres høytider, med besøk fra statsminsteren.

Document.no vil bevare den kristne kulturarven og får ingen ære eller støtte. De har også vært alene om å rapportere fullstendig og sant helt om Trump, helt fra han kom ned rulletrappen i juni 2015. MSM - alt "fake news" og Trumphat, lik pressen i USA, som våre "journalister" kopierer ukritisk.

Det ligger på samme nivå hos hele den norske "pressen," på Påskemorgen, subsidiert til over ørene, mens document.no er finansiert av opplyste lesere, som for lengst har gjennomskuet den såkalte "pressen." Og våre politikere synes å tro vi har en presse som driver med folkeopplysning.

Hvor er Medietilsynet, med et stort byråkrati? Nesten alle gliser, hvorfor? 

Den kristne avisen Norge i Dag, som alene har fortalt sannheten om Midt Østen konflikten ble nektet pressestøtte grunnet kvalitet. HEIA NORGE!


Kirkehøyden