Dyrets Merke

Nærbilde som viser innholdet i chippen.
Av May-Harriet Seppola. 

Johannes åpenbaring, kap. 13 vers 16 og 17: "Det tvinger alle - små og store, rike og fattige, frie og slaver - til å ha et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og ingen kan kjøpe eller selge noe uten å ha dette merket: Dyrets navn eller det tall som svarer til navnet."

Microchip er dyrets merke, hvordan i huleste kan jeg påstå dette? Har jeg børstet støv av gamle skrifter eller bare fulgt med i tiden? Svaret er ja til begge deler og jeg har i tillegg brukt egne evner for å søke svar.

De fleste har nok hørt om microchip for å identifisere og finne igjen bortkomne kjæledyr som hunder og katter. Det har vært aktuelt med lovpålagt ID merking av alle katter her i Norge, men i denne omgang fikk ikke veterinærforeningen gjennom forslaget hos Landbruks- og matdepartementet. Det er verdt å merke seg at det er Den norske veterinærforening som ønsker tvungen chipping og veterinærene tjener penger på dette, interessekonflikter er ikke uvanlig når foreninger jobber for noe. Det har dessverre allerede gått så langt at det nesten ikke lenger er mulig å få kjøpt seg en hundevalp på 8 uker som ikke er chippet, stakkars små de starter livet med en sender i kroppen som absolutt ikke hører hjemme i dem.

Microchip er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) uten at det gir noen trygghetsgaranti for liv og helse, for i likhet med andre offentlige etater er FDA oppfylt av tjenestemenn med nær tilknytning til de næringene de skal overvåke, godt belyst i dette forumet. Vårt nettverk som jobber for amalgamskaddes rettigheter har tidligere vært borti korrupsjon hos FDA vedrørende kvikksølv fra amalgamfyllinger, denne nervegiften ble selvfølgelig heller ikke sett på som noe problem der i gården all den tid det dreier seg om penger foran helse. Da kapitalkrefter er involvert er det verdt å merke seg at FDA er det eneste regjeringsbyrået som får budsjettøkning.

Bill Gates (64) skal finansiere produksjonen av syv forskjellige koronavaksine-kandidater i kampen mot pandemien. Med dét er Microsoft-grunnleggeren innstilt på å «kaste bort» milliarder av dollar.

Bill & Melinda Gates Foundation er blant verdens største humanitære stiftelser. Bak stiftelsen står Microsoft-milliardær Bill Gates og hans kone som nå åpner lommeboka i håp om å utvikle en effektiv vaksine mot koronaviruset så raskt som mulig.

Det var på det populære amerikanske TV-programmet «The Daily Show» forrige uke at 64-åringen fortalte om planene om å bruke milliarder av dollar på vaksineproduksjon.

– For å sette en stopper for sykdommen trenger vi en sikker og effektiv vaksine. Hvis vi gjør alt riktig kan vi ha en vaksine klar på mindre enn 18 måneder. Aldri har en vaksine blitt utviklet så fort, sier Gates i et innlegg i Washington Post.

Statsminister Erna Solberg sier de gir 2,2 milliarder kroner til vaksine for pandemi-bekjempelse. - Vi gjør det for å få frem en coronavaksine - og for å forberede oss på neste pandemi, sier hun.

Cepi er et ektefødt norsk barn: Det ble etablert i 2017 etter ebola-krisen i Vest-Afrika i 2014–2015. Norge var en av initiativtakerne til å opprette en organisasjon som skal gjøre at verden er bedre forberedt på globale virus-utbrudd.

Det var Norge, Tyskland, Japan, India, Bill og Melinda Gates-forundation og Wellcome Trust som i 2017 bidro med startkapital. Cepi har sagt at de har behov for 1,7 milliarder dollar for å nå målet om 2 milliarder dollar for å få tre vaksiner lisensiert og til produksjon.

Verdens nest rikeste mann, Bill Gates, har investert tungt i vaksineprogrammer, og har blant annet fått mange norske skattemilliarder av Erna Solberg for å gjøre det. Nå griper han sjansen, og ser koronakrisa som en mulighet til å tvinge fram en global massevaksinasjon. Inntil vaksinen foreligger skal sosial distansering og møteforbudet opprettholdes, sier han i intervju med CBS.

Det er litt uklart hvorfor Bill Gates mener at han er i posisjon til å uttale seg som om han allerede var utropt til konge. Men det er i hvert fall klart at han går inn for møte-, forsamlings- og demonstrasjonsforbud inntil alle er vaksinert.

Men hvordan skal man så vite om alle har tatt Gates-vaksinen? Det har Bill Gates et svar på allerede.

MIT har utviklet en teknologi der digital informasjon om din medisinske historie kan sprøytes inn i kroppen din sammen med vaksinen. MIT skriver om teknologien:

For å lage en desentralisert medisinsk journal på pasienten, utviklet forskerne en ny type kobberbaserte kvantepunkter, som avgir lys i det nærinfrarøde spekteret. Punktene er bare rundt 4 nanometer i diameter, men de er innkapslet i biokompatible mikropartikler som danner kuler med omtrent 20 mikrometer i diameter. Denne innkapslingen gjør at fargestoffet kan forbli på plass, under huden, etter å ha blitt injisert. Robert Langer, som er en David H. Koch Institute professor ved MIT, altså sponset av Koch-familien, sier:

De som blir vaksinert skal altså bli merket som kveg, «digitalt tatovert», bare at merket er usynlilg. Men det kan brukes til å for eksempel merke hvem som får adgang til et arrangement, eller en by, og det kan eventuelt erstatte kontanter, ved at din digitale kredittverdighet vil kunne leses av din digitale ID, som er sprøytet inn med vaksinen.

En av verdens fremste eksperter på vaksinasjon, den amerikanske nevrologen og barnelegen John H. Menkes, mener det kan være mange skjulte vaksinasjonsskader i den norske befolkningen.

Han uttaler at ut fra tallet på vaksinerte er det sannsynlig at mellom 20 og 30 barn har dødd eller er påført alvorlige skader som følge av det nasjonale vaksineprogrammet.

Den amerikanske kiropraktoren Tim O’Shea har forsket på vaksiner i nesten 15 år, og har holdt sitt seminar «Vaccination i$ not immunization» verden rundt i mer enn 9 år. O’Shea’s bok «The sanctity of human blood» («Det menneskelige blods ukrenkelighet») er nå kommet ut i 12 opplag. Alle bøkene han hadde med seg ble revet bort av tilhørerne.

Kildene og referansene som O’Shea har lagt til grunn i sin forskning er hentet fra skolemedisinen selv («mainstream science and medicine»). Konklusjonene det er redegjort for i det følgende er mao. basert på et omfattende og veldokumentert “faktagrunnlag”

Vaksiner har ingen som helst helbredende virkning. Det lar seg ikke gjøre å styrke kroppens vitalitet ved å injisere ulike former for gift inn i kroppen. Immunforsvaret kan bare utvikle sitt fulle potensiale om det forblir urørt. Vaksiner fungerer  immunundertrykkende.

Så jeg slutter med dette at regjeringen Solberg kun har ondt i sinne for oss nordmenn, for det er tydelig at det finnes ingen pandemi og viser at media hauser på panikk til store deler av befolkningen og de som blir syke er sannsynligvis blitt syke av G5 sendere.

Folk dør hele tiden og de fleste har nok underliggende sykdommer.

Men ærlighet ligger nok ikke for statsminister Solberg, for denne handlingen minner svært mye om Jens Stoltenberg og den dalende populariteten hans i 2011 til det stygge drapet på disse uskyldige ungdommer på Utøya.

May