Hva kommer etter Koronaen?

Av Amund Garfors. 

Ja det er vel liten tvil om at vi lever i spennende og dramatiske tider på mange områder nå? Det er slik at hver gang jeg hører Harry Styles synger den fine sangen sin, "Sign of the time" så forstår jeg så altfor godt hva han mener. Ja når han igjen og igjen repeterer "We got to get away from here" - men hvor skal vi dra? Flyene har stoppet og står på bakken i tusentall, World wide, der flyplassene er er stengt og ingen veit hvor dette vil ende...

Det globale politiske etterspill som bare må komme i kjølvannet av Corona-pandemien, det tror jeg heller ingen kan spå hvordan det vil ende. Men bølgene vil måtte bli veldig store. Det er det absolutt ingen tvil om! Og personlig håper jeg at Kinas tid som handelssentrum vil være over og forbi for alltid! Men det skjer neppe uten kamp, og derfor er det bare å håpe at Donald Trump blir gjenvalgt og kjører linja helt ut. Dette vil selvfølgelig Kina sette seg hardt imot og forhindre med alle midler. Noe de i ytterste konsekvens kan få seg til å gjøre med militær makt...

Tja, man kan jo spekulere på hva som har skjedd i kjølvannet at denne enorme nedstengningen av hele verden? Men jeg tror at det neppe bare er Kina som har skutt seg selv i foten ved at de trolig ved en feiltakelse slapp løs dette corona-viruset på verden. Alle MSM-journalistene, inkludert NRK og TV2, som priser og hyller Kina, der de er med på å videreføre løgnene som kommunistpartiet har servert til hele verden. Jo, for MSM er nå iferd med å sage over den gyldne greina de sjøl har sittet på med sine millionlønninger og enorme statsstøtte. Samtidig som verdensøkonomien blir ødelagt og folk ruineres - mens de sjøl har hyllet løgnene i årevis om den "berikende" innvandring av muslimer. Nei, Nemesis er ikke å spøke med, for snart sitter der på desken uten jobb og lønn.

For nå går det fort nedover i kongeriket. Allerede har 420.000 nordmenn meldt seg arbeidsledige hos NAV, der dette bare er begynnelsen på galskapen. Ja, litt solidaritet med eget folk og det som er igjen av den demokratiske verden som går mot sin slutt, det hadde kanskje vært på sin plass i denne verdensomspennende krisen? For ordet globalisering og denne fordervelsen, der landegrensene skal ligge åpen, pengene flyte fritt sammen med innvandring fra hele verden, og som har fått foregå fritt nå i 30-40 år, det er ikke annet enn grådighet. Der der de rike har blitt enda rikere og de fattige blitt mye fattigere. Italia som har importert 300.000 kinesere som jobber i tekstilindustrien i nord, der egen befolkning er fratatt levebrødet, de fikk virkelig lære leksa de harde og tunge vei...

Selv håper jeg at også våre egne politikere forstår at vi blir nødt til sjøl å produsere livsnødvendige forbruksvarer, ja ikke minst MATVARER! Vi kan ikke drive på med å tro at vi bare kan kjøpe  fra  utlandet det vi trenger i det daglige liv. At vi, istedet for å dele ut penger i sør og øst, sørger for en selvforsyningsgrad som må opp på minst 80%, mot slik det nå er, med knapt 38%. Det er ei skam og en skandale at ikke disse nedsnødde politikerne ikke ser dette før krisen kommer. Og der er de alle like dårlig, enten det er Høyre, SV, Ap eller FrP! 

Ja, det vi nå har lært, det er at hvert eneste land i Europa samt USA må ta tilbake sin egen sjølforsyning. Vi kan ikke fortsette denne vanvittige snillismepolitikken, der man sender penger til kreti og pleti, på helt andre bredde og lengdegrader, mens eget land forringes. Og så bør disse skamløse politikerne subsidiere slik at vi sikrer mat- medisin og annen produksjon i eget land!!

Ingen tvil lenger om at globalismen er kommet til veis ende. Når selv pensjonsfondene til amerikanske militære begynte å investere i kinesiske selskaper, da måtte en jo forstå at noe var i ferd med å gå helt galt?

Og nå i disse tider, så er det massedød i en rekke land, men er det nå så sikkert at de alle dør av Corona? Jo, de skriver "Corona" på dødsattesten, men jeg er ganske så usikker på om vi kan stole på dette? Hvem er det egentlig sitter og bestemmer dette, og hvem er det som maler kaka?

For ingrediensene som vi nå blir matet med det er hjemmefengsel  i 23 timer i døgnet, isolasjon, tap av sosial kontakt med venner, tap av ytringsfrihet, tap av inntekt, nedskriving av verdi på hus og hjem, permiterte arbeidere, der massearbeidsledighet venter rundt neste sving.

Er vi klar for den nye verden, det Orwelliske samfunn som nærmer seg? Ja, med full kontroll over hva vi driver med? Er det å vente annet enn at jeg må lytte ekstra godt  hver gang Harry Styles synger "Sign of the time"?  

ANKENES, 12.april 2020  AMUND GARFORS