Ikke-valgte milliardær Bill Gates styrer folkehelse gjennom kontroll over regjeringer? #Norge Erna Solberg


Herland-rapport: Ikke-valgt milliardæroligark Bill Gates styrer folkehelse gjennom kontroll over regjeringer? Coronavirus-skandalen, med milliardær-oligarken "pandemieekspert" Bill Gates, som dyttet skrekkscenarier inn i media, har bidratt til politikernes reaksjon på frykt.

Dette, kombinert med CNNs massemediehysteri i forkant, har på sin side forårsaket en økonomisk depresjon en gang i året.

Det kan hende at den økonomiske depresjonen ikke skyldes selve viruset, men snarere panikkreaksjonen som ble opprettet med tilhørende regjeringsstans, som anbefalt av Gates.

Hvem har tilgang til å påvirke statsministerens sinn? Pandemiske eksperter eller verdens skurreste milliardærinvestorer?

Hvem betaler hva nå for tiden? Styrer globalistiske perspektiver oss eller nasjonal interesse til beste for folket?

Dette skriver historiker, forfatter og grunnlegger av The Herland Report, Hanne Herland på det største konservative nyhetsutsalget over hele verden, American World Net Daily.

På Herland-rapporten foreslo vi tidlig at krisen skulle sees i forhold til den nåværende handelskrig mellom USA og Kina.

Vi skrev om temaet til sjefen for Verdens helseorganisasjon, marxist-leninisten Dr. Tedros 'mulige politisering dagen før president Trump tok opp det. To dager senere var det overskrifter over hele verden.

Hvordan påvirker Bill Gates private donasjoner statsministerens handlinger?

Ikke-valgt milliardæroligark Bill Gates styrer folkehelse gjennom kontroll over regjeringer? Det nære forholdet mellom Dr. Tedros og Bill Gates er illustrert av Tedros som kaller Gates “min bror” når han åpner foredrag.

Alle andre, for eksempel den WHO-favoriserte norske statsministeren, Erna Solberg, blir adressert som dignitærer. Det oljerike Norge har verdens største suverene formuesfond og blir venn med oligarken Bill Gates.

Gjennom CEPI-arbeidet er den nåværende norske regjeringen alliert med Gates, og Norge finansierer milliarder i vaksineprogrammer.

Solberg er en sterk forsvarer av de nåværende strategiene for WHO-ledelsen, som nå er under granskning for sin vanstyre ved rapportering under COVID-19-skandalen, og har tatt en bemerkelsesverdig sterk holdning mens andre europeiske ledere stiller spørsmål ved WHO.

Hennes over 20 minutter lange intervju med CNN samt en WHO-tale illustrerer den norske viljen til å forsvare status quo.

Les mer i The Herland Repost.