NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 2. april 2020

Skal de nå smi mens jernet er varmt?

Av Amund Garfors. 

Vi vet alle at globalisme, folkevandringer, overbefolkning og korrupsjon skaper nedtur over hele kloden - og mest av alt blant rike vestlige land, som har historiens mest dumsnille og selvdestruktive ledere. I tillegg til dette har vi nå fått besøk av en epidemi som kalles Korona, en  dødelig pest som for tiden tar livet av titusenvis av mennesker i Italia og Spania. En farlig pest som brer seg som den rene svartedauen på det europeiske kontinent og i USA. Og ringvirkningene berører alle, særlig i Oslo hvor episenteret ligger. Men også alle i bygd og mindre byer isoleres og der det er ingen unntak. Alle vil vi før eller siden få merke konsekvensene av avtaler og politikk som skjer,  og som tok til i Kina, tusenvis av mil fra oss i Europa.

Disse tilstander som vi nå ser til forskrekkelse og som omtrent er ute av kontroll, de kunne vært unngått om vi enda hadde hatt selvstendige nasjoner med lukkede grenser (men åpne for samarbeid) og null-toleranse for at folk kan krysse grensene på kryss og tvers, etter egen ønske. Ja der de ikke engang behøver å vise fram et førerkort, hvor outsourcing og utflagging av gode og trygge arbeidsplasser til lavkostland burde vært forbudt.

Heller ingen overstyring fra udemokratiske organisasjoner som EU og FN. Hvor vi hadde ei selvstendig kraftforsyning og ikke minst egen matproduksjon.  Der selvforsyningsgraden til Norge ikke er større enn 38%, som er fullstendig uakseptabelt. Hvor kornsiloene er sprengt i stykker eller ombygd til studentboliger, og hvor blårussen har fått herje fritt de siste 40 år. Jeg kan huske at vi hadde noe som hete Statens kornlager langs hele kysten, men det klarte denne gjengen å få bort. Helt tragisk og skammelig!

Ifølge en artikkel jeg nylig leste, så måte Norge legge ned Statens beredskap da vi ved en ulykksalig måte ble medlem av Schengen og kom inn i EØS. Det ble da også overlatt til private å sørge for beredskap, men ansvaret ble pulverisert og for mye adspredt, og ble dermed lite oversiktlig. Noe vi til gangs fikk føle nå der sykehusene sto ribbet for omtrent alt de trengte i en nødssituasjon. Manglende beredskap er derfor en av de mange uheldige sidene av at Stortinget trosset folkets vilje. For juks, løgn og bedrag som våre politikere er eksperter på, det kommer alltid igjen. Og går selvfølgelig utover de svakeste i samfunnet.

Tja, man kan jo lure på om Erna Solberg og Helseminister Bent Høie har enn plan for deres vanstyre som kommer tydeligere og tydeligere fram?  Eller kanskje går det samme veien med nødutstyret som burde ha vært på plass, som det gikk med FM-nettet der de lovte de vekk til FN som fikk dette utstyret til Afrika? Mens vi fikk et ubrukelig DAB-nett, som er ei skam

Ja, når alt dette med Korona, tomme kornkamre, mangel på medisinlager av livsviktige ting, manko på fundamentalt smittevernutstyr, en årelang nedbemanning av helsepersonell, i verste fall mangel på kuvøser, sengeplasser og en naiv tro på at kriser, nei det kommer aldri til oss...

Jo, her må det bli oppvask og her skal det rulle mange hoder! Og jeg skal stå først i køen for å lese evalueringsrapporten etter det som nå har skjedd og kommet fram. Ja sannelig måtte de hente alt vi trengte fra Kina, der et fraktfly for et par dager siden landet på norsk jord med det utstyret som burde vært på plass for mange år siden.

Men det er ikke sikkert vi lærer noe som helst av dette i det hele tatt. For denne absolutt dårligste statsminister som dette landet noen gang har hatt, denne globalisten Erna Solberg, hun er jo mest opptatt av FN der hun stadig sadler og konsentrerer seg om sin favorittsyssel - nemlig en dekonstruksjon av Norge. 

For jeg fikk mine bange anelser her om dagen da nordmenn ble nektet å reise på sine hytter i disse Koronatider, der smitteeffekten selvfølgelig ville være betydelig mindre enn å holde seg i episenteret Oslo. Der hvor det vrimler av syke og smittede. Hva er det som ligger bak dette hytteforbudet, der folk trues både med fengsel og store bøter mellom 15-20.000 kroner? Ligger det planer om at disse hyttene skal brukes og disponeres for de 10.000 vis av flyktninger og såkalte asylsøkere i fra Hellas, fra Tyrkia, Nord-Afrika og de greske øyene som disse NGO-folka skal ha til Norge? Ingen tvil om at dette er "dyret 666" i Johannes Åpenbaring som skal vederfare de vestlige land...

Og her ser vi begynnelsen på det planlagte misbruket av kriselovene som nylig gikk fort igjennom og som Erna og Monica Mæland nå skal bruke for alt det er verdt. Glem hele Koronahysteriet, for her ligger nemlig helt andre føringer og planer bak. Alt dreier seg nå om å maksimere hastigheten på islamiseringen av Norge! Hele Høyres ledelse som nå går rundt med denne fordervede pinsen på jakkeslaget, og som står for denne skremmende Agenda 2030, og denne "bærekraften" som Erna gjentok gang på gang i sin nyttårstale. Ja det var ikke annet enn at de planlegger en samlet konvertering til Islam. Og da bruker de selvfølgelig dette opportune tidspunkt der hele Europas befolkning sitter i frivillig fengsel, der byene og tettsteder er omtrent sperret av og folk er bekymret for framtida og sine barn. For vi må ikke glemme at Erna Solberg nylig uttalte på et møte i Munchen, at nordmenn ikke har mer rett på landet vårt, velferden og alle de goder som følger med, enn resten av verdens befolkning har bare de finner veien hit! Dette sier vel det meste om hvilke vei det går?

Og hvorfor i all verden skulle det oppstå dette akutte behovet for unntakslover i landet, lover som kun skal brukes i krig? Nei de lurer ikke meg! For hvem vet hva som kan skje de neste dagene? Planen er vel å sette igang ei luftbru, chartre inn noen fly fra SAS og Norwegian, fly nedover til Hellas og Tyrkia og hente 60-70.000 som venter i leirene. Der skremsel om Korona kan brukes for å få dem til Norge og inn i hus og hytter til nordmenn, ja som må holde seg vekke fra sine eiendommer? Ja koronasmitten brukes for alt den er verdt i disse tider, der dette går på bekostning av at nordmenn som skal skiftes ut!

Nei, det er ikke nok at vi skal dø av et virus, men nå skal vi også importere potensielle smittebærende muslimer som skal inn her i store mengder. Hørte forresten i dag at også svenskene skal nå forby sine borgere å oppholde seg i sine fritidsboliger langs Bohuslaenkysten og i fjellet, der de trolig venter samme invasjon, der som her?

Ingen tvil om at det var akkurat det vi skeptikere advarte mot, den mistanken til den nye unntaksloven. At denne elendige mindretallsregjeringen H, Krf og V, der to av disse partiene ligger godt under sperregrensa, og der vi trygt kan kalle dette for et statskupp, der de skal misbruke denne fordervede loven, og som ikke er annet enn rent diktatur.

Og det neste som angripes er trolig ytringsfriheten, og som egentlig er satt i sving, der man nå ikke får inn den minste kritikk i landets aviser som går på tvers av hva som er opplest og vedtatt!

Med unntaksloven i hånd, så kan disse to meget onde damene, Erna Solberg og justisminister Monica Mæland gjøre presis som de vil. Hvem trodde at Høyre skulle bli omtrent like galt som dem som hersket i Sovjet-unionen under Josef Stalins tid?

Nei, jeg stoler ikke ett sekund på hva Erna nå kan finne på. For vi vet alle at hun får sine instrukser fra Angela Merkel og som en gang var med i ledelsen i DDR, det absolutt verste diktatur i hele Europa. Og dit er vi trolig igjen på vei..

Og en trenger ikke være rakettforsker for å forstå hva som ligger bak, når Justis og beredskaps-minister Monica Mæland ber om fullmakt til å fravike ordinær lovgivning dersom det skulle oppstå behov for innkvartering av asylsøkere. Denne foreslåtte kriseforskriften ble sendt ut på høring søndags ettermiddag, der høringsinstansene får bare en eneste dag på seg til å svare. Her lukter det diktatur lang vei! 

Veit ikke Mæland at i dette landet og på alle politiske nivåer har vi dessuten et høringsdemokrati, hvor interesserte parters oppfatninger blir innhentet?  Hvorfor fravikes dette, der det norske folk burde fått sagt sitt?

Ja tenk det at denne udemokratiske regjeringen har nå tenkt å bruke enda større resurser og enorme midler i milliardklassen under denne tragisk tid, for å få enda flere migranter, asylsøkere og kjeltringer inn i landet. Bare helt utrolig hva vi nordmenn må finne oss i og godta i denne forferdelige tid der landet vårt går med et kolossalt underskudd, der krona vår stuper og oljeprisen aldri har vært lavere.

Til slutt skal jeg bare minne om hva David Rockefeller, verdens rikeste mann og superglobalist og som ga FN ei gratis tomt på sitt område i New York: "We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crissis and the nations will accept the New World Order."

Behøver jeg å tilføre noe mer? Lurer egentlig på hva slags krise David Rockefeller snakket om her. Tja, kanskje en krise som vil få folk til å akseptere å bli isolert i egne hjem,, total overvåking, sensur, juble når HV-soldater og nylige ansatte politifolk jager folk hjem fra egne hytter og som kanskje ikke har forstått at vi er på vei mot ei verdensregjering? ONE WORLD ORDER...

Ankenes 30/3-2020
AMUND GARFORS