Toalettpapir selges for over 30 kroner pr. rull

Av Spikeren. 


På grunn av karantenebestemmelser som følge av Corona-epidemien, har firmaet WIPE i Chicago nå begynt å selge toalettpapir til 3 dollar pr. rull. Omregnet i norske kroner skulle det bli over 31 kr. pr. rull.

Administrerende direktør i WIPE, Mike Sorebum, sier etterspørselen øker for hver dag som går. 

- Folk er tydelig enstelige og ønsker å sikre seg med det mest nødvendige før produksjonsystemene  stanser opp som følge av lockdown "in Shit-hole countries", sier han.

Sorebum forteller videre at kundene er villige til å betale nærmest hva som helst for en 4-Pack, Medium Soft, toalettpapir. På grunn av den stigende etterspørselen, samt stadig synkende leveranser fra produsenten, har vi dessverre måttet sette prisene opp til et nivå der kunden må tenke seg grundig om før man begynner å hamstre for mye.

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ser med bekymring på utviklingen og sier situasjonen er iferd med å komme ut av kontroll. - "If you need 144 rolls of toiletpaper for a 14 day quarentine, you probably should have been seeing a doctor, long before COVID-19", sier en representant for FDA.

Les hele saken her.