Asylmottak i Florø,- et tap

Av Ole Kulterstad. 

Asyllobbyen, I Florø representert ved parhestene Melvær og Teigen, mener det er en stor gevinst at Florø igjen har asylmottak, mange mener det er et tap - for alle parter.

Asylretten er en utdatert levning fra 50-tallet da flyet ikke var for alle. Med asylstrømmen har det fulgt mye død og fordervelse, mord, massevoldtekter, ran, likestilling i revers, ildspåsettelser, trygdemisbruk, og det mest alvorlige av alt; kommende etniske konflikter og kanskje religionskrig i Europa i løpet av kort historisk tid. Ca 150 nordmenn er drept av asylsøkere/innvandrere siste 35 år, ingen av disse fikk rosetog. Asylretten løser ingen problemer, den sprer dem bare til nye land.

Sverige er et skrekkeksempel på hvordan det går når en har for mange Melvær og Teigen i styr og stell. Gode mennesker som tenker kortsiktig og med feil organ. 

I Sverige begynte det også med noen asylmottak, nå går systemet av seg selv og er irreversibelt. 
Landet har tatt i mot flere titusentall «ensamkommande» asylbarn/skjeggbarn. Disse er sendt dit av foreldre for å få et anker i Sverige. Dette har kostet astronomiske beløp, og det viser seg at mange av disse skjeggbarna er over 30 år gamle! Det meste er bløff og fanteri. Mange blir plukket opp av frustrerte middelaldrende kvinner (så kalte batikheksor) med hus/leilighet og ledige gutterom, og en i praksis statsfinansiert sexindustri er etablert. 

Overalt ser vi hvordan kortsiktige politikere lokkes av kunstig opprettede stillinger, klingende mynt i en slunken kommunekasse er «tisse i buksa politikk» og ikke bærekraftig. Blåmandagen kommer, og da er det politi og andre som må ordne opp.

Florø kommune bør koste studietur på de nevnte parhester, til en av Sveriges 60 utsatte områder, parallelle samfunn eller ghettoer som det heter på norsk. Det ville være godt anvendte penger. Husk bare at de må ha politieskorte inn i området og at alt fotoutstyr må være fullverdiforsikret.

En kan lure på om parhestene har spurt seg hvor lenge norgeshistoriens største sosialkulturelle eksperiment kan holde på? Til vi blir mindretall og husmenn i eget land? Har dere noe tak, er eksperimentet konsekvensutredet og har det vært på høring? Neppe. Har dere tenkt over hvorfor asylstrømmen ikke går til arabiske (muslimske) land, og hvorfor 95% glemmer sine pass, men ikke sine mobiler og sigaretter?

Det er trist at Florø kommune er blitt siste ledd i en enorm internasjonal mennesmugkerliga og at de i praksis støtter mafiavirksomhet.

Ole Kulterstad