Medlemsflukt og skrantende inntekter

Sunniva Gylver er "PREST" i DNK.
Foto: Alf Simensen
Av Kirkehøyden. 

Den 15 mai har Dagen en artikkel (bak betalingsmur) med tittelen: "Var en av landets best besøkte lutherske menigheter – nå sliter Storsalen".  

Dette er dårlige nyheter, og jeg beklager det. Jeg ser at dere er knyttet til Normisjon og Den norske Kirke. Jeg kan ikke som konservativ kristen snakke for andre enn meg selv, men kan grunnene ligge her?

Felles org. for misjonsorganisasjonene forteller at en kan bli døpt, frelst, og forbli muslim. Det er total forakt for vår tro og Jesu offer på korset, for vår frelse og for at han betalte for alle våre synder, Guds egen plan fra syndefallet. Men muslimer skal slippe unna?

Endelig DnK driver med så mye ukristelig at jeg fatter ikke at noen kristne kan forbli medlemmer der. De leser høyt fra Koranen, har prester som offentlig tilber Allah, tilgriser Bibelen med sitt eget menstrasjons-blod og kaller det kunst. En annen kvinnelig prest forkynner Harry Potter, og skriver muslimsk andaktsbok - alt godkjent fra toppen. Går rundt i svart T-skjorte påskrevet Prest, hvis ikke ville ingen vite det. Er ikke Satan smart dere?

Det verste må være homoekteskap pga. av "nestekjærlighet," en annen suspensjon av Guds Ord av samme grunn. Så støtte til folkemord på våre barn i mors liv, slik at de ikke skal få møte Jesus.

Dernest rent jødehat, hvor "kirken" bevisst støtter Israels fiender, som har som nazistene lovfestet et Holocaust, de har prøvd i 72 år. Alt basert på løgner om at jødene har stjålet land fra et oppdiktet Palestinsk folk. Jødene har iht Guds Ord vendt tilbake til sitt historiske hjemland. Noe Herren selv har profetert.

Om jeg var medlem noe sted, mens bare ett slikt forhold dukket opp og lederskapet ikke tok avstand, ville det vært nok for meg å marsjere rett ut. Og dere har åpenbart tilpasset dere, og vi lekfolket lar oss ikke lure, derfor skranter det.

Det er som med KrF, de gikk fra 14 % siden Bondevik til under sperregrensen fordi de trodde vi, det kristne grunnfjellet, var for dumme til å forstå det bevisste sviket. Feil, mange er bare tålmodige, ikke mine kristne venner og meg selv, vi så bedraget fra dag EN.

Kirkehøyden