Moriamigranter

Av Norvald Aasen. 

Til Kjell Magne Bondevik, Krf. 

Eg har fått med meg at du, Bondevik, vil ha Moria-migrantar, og sikker alle andre migrantar, til Norge. "Vi" kan ikkje sitte å se på elendigheten i leiarane, seier du ifølge Nettavisen den 22. mai, 2020.

Ja, så reis til Moria leiren eller andre leirar der piratar og aktivistar har samla opp migrantar for vidaretransport til Europa og Norge, og hjelp dei heimatt der dei kjem frå. Det er i sine heimland dei kan bidra til oppbygging av sine samfunn.

Kvifor sende du jagarfly til Afghanisatan for å rasere dette allereide då utbomba samfunnet då du var statsminister? Kvifor sende du jagarfly til Serbia for å bombe ut dette vesle kristne folket på Balkan? Var det for at du skulle få vise deg fram som "barmhjartig samaritan" for resten av verda, ved å få mennesker ut på vandring? 

Det seiast at i Morialeiren finns foreldrelause born. Korleis har dei kome seg dit? Er det vestlege piratar og aktivistar som har frakta dei inn i leirane for så å tvinge Europa til å ta i mot dei, for deretter å kunne fylle opp att leirane til ny forsending? Desse piratane og aktivistane veit at slike som du Bondevik vil vere pådrivar for å få nye fulle leirar vidare frakta til Norge. For alt det eg veit så samarbeidar du nærmt med desse aktivistane i det skjulte?

Ein annan ting som eg må lette mitt hjarte for å kunne fortelje deg, er at vi er svært mange i dette utarma Norge som er lut lei av å høyre og sjå både deg, Bondevik, og fru Brundtland. Vi er mange som synes at vi har hatt meir enn nok av dykk gjennom dei åra vi vart plaga av dykk i storting og styringsverk  -  vil heller kalle det vanstyringsverk.

Kva slags samfunn ser du for deg Norge vil verte i framtida, når du og dine medspelarar har fått omskapt dette landet til den multietniske suppegryta som de arbeidar for? Når du veit at det er i multietniske samfunn stadige krigar, vanstyre  og konfliktar driv mennesker ut på vandring ved hjelp av kyniske menneskesmuglarar og piratar, så seier dette meg meir enn nok om ditt og dine medansvarlege sin "godheit". Det er vel heller ein kvit flekk som skal fjernast ved at majoriteten skal dekonstruerast og gjere det så grundig at vi aldri meir vert ein majoritet i eige land, slik vi har høyrt  frå andre aktivistar på professornivå ynskjer seg framtida for oss nordmenn.

Nei, herr Kjell Magne Bondevik, vi har hatt meir enn nok av deg gjennom åra, legg no inn årane dine og lat oss nordmenn og Norge få fred for dine innfall! Eg trur ikkje du har noko gode framtidsynskje for vårt arme folk og land?

Norvald Aasen,
6983 Kvammen