Regjeringen Solbergs svikefulle adferd mot det norske folk

De tre små griser.
Av May-Harriet Seppola. 

I en tid som vi lever i med en innbilt virus, som nå smuldrer hen til ingenting, velger regjeringen uten tillatelse til å sende milliarder av kroner til verden rikeste mann.

Ca 400.000 nordmenn er uten arbeide og permiterte på ubestemt tid og aner ingenting om hva fremtiden vil bringe.

Det forekommer meg at det ikke lengre finnes noen form for opposisjon på stortinget, ettersom ingen protester dukker opp. Nå har de fleste sett at alle stortinggsreperesentanter går med FN merket og ikke det norske flagg. Det har lenge vært kjent at de fleste stortingsrepresentanter er medlemmer av Europabegelsen.

Europabevegelsen har nå gjennom 40 år regjert Norge gjennom sin posisjon som landets absolutt største «parti» med solid flertall i Stortinget.

Årsaken ligger i at de allerede den 7. mai i 1969 konstituerte sin egen «hemmelige» stortingsgruppe i selve stortingsbygningen, og valgte stortingsrepresentant Peder Næsheim til formann for denne «hemmelige» gruppen. Påfølgende år (1970) ble stortingsrepresentant Knut Frydenlund valgt til ny formann for denne gruppen, grunnet foregående formanns dødsfall.

Det står også å lese i deres beretning av 7. mai 1969 at de allerede på det tidspunkt hadde 120 av stortingets 150 representanter som medlemmer i sin hemmelige stortingsgruppe. Og i forrige stortingsperiode ble det på basis av EU relaterte avstemminger i Stortinget beregnet at denne gruppen nå måtte bestå av minimum 140 stortingsrepresentanter. Europabevegelsens norske avdeling ble imidlertid etablert i Norge så tidlig som 30. mai 1949.

I 40 lange år har altså Europabevegelsen operert norsk politikk i posisjon som Norges ukjente flertallsregjering – Norges Skyggeregjering. http://bmonline.no/html/eb_3.html

Bill Gates hadde nok håpet på sin andel på $450 millioner av det indiske 1,2 milliarder dollar-budsjett for å utrydde Polio, og tok derfor kontroll over Indias National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI) som anbefalte opptil 50 doser poliovaksiner gjennom overlappende immuniseringsprogrammer til barn før fylte fem år. I India ble mellom 2000 og 2017 omkring 490.000 barn lammet av Gates poliovaksine og i 2017 ble han bedt om å forlate India. Epidemier i Konge, Afghanistan og Philippinene ble også knyttet til vaksinering. I 2018 var faktisk 70% av de globale poliotilfeller knyttet til vaksiner.

I 2014 finansierte Gates Foundation tester av eksperimentelle HPV-vaksiner, utviklet av Glaxo Smith Kline (GSK) og Merck, på 23.000 unge jenter i avsidesliggende indiske provinser. Omtrent 1200 fikk alvorlige bivirkninger, inkludert autoimmune, men også fertilitetsforstyrrelser. Syv døde. Indiske regjeringsundersøkelser anklaget Gates-finansierte forskere for å ha begått gjennomgripende etiske brudd: De presset sårbare landsbyjenter til å gjennomføre testene (pressuring vulnerable village girls into the trial), mobbet foreldre, tvang igjennom avtaler med underskrifter, for siden å nekte skadede jenter medisinsk hjelp. Saken er nå til behandling i Indias høyesterett.

Under Gates ‘MenAfriVac-kampanje’ i 2002 i Afrika sør for Sahara, vaksinerte Gates’ operatører tusenvis av afrikanske barn mot hjernehinnebetennelse. Omtrent 50 av de 500 barna som ble vaksinert utviklet lammelse (se tilføyelse den 16/4-20, her). Sør-afrikanske aviser klaget: «Vi er ‘guinea pigs’ (forsøksdyr) for narkotikaprodusentene.» Nelson Mandelas tidligere seniorøkonom, professor Patrick Bond, beskrev Gates ‘filantropiske praksis som «hensynsløs og umoralsk».

Bill Gates venter nå på avgjørelse i høyesterett i India.

I 2010 forpliktet Gates seg til å gi 10 milliarder dollar til WHO og sa: «Vi må gjøre dette til et vaksinenes tiår.» En måned senere sa Gates i et Ted Talk-arrangement at nye vaksiner “kan redusere befolkningen”. I 2014 anklaget Kenyas katolske legeforening WHO for kjemisk sterilisering av millioner av uvillige kenyanske kvinner med en ‘stivkrampe’-vaksinekampanje.

Uavhengige laboratorier fant en sterilitetsformel i hver vaksine som ble testet. Etter først å ha nektet for anklagene, innrømmet WHO endelig at de hadde utviklet sterilitetsvaksinene i over et tiår (min uthevelse).

Lignende anklager kom fra Tanzania, Nicaragua, Mexico og Filippinene. En 2017-studie (Morgenson et al. 2017) viste at WHOs populære DTP-vaksine (difteri, stivkrampe og kikhoste) dreper flere afrikanske barn enn sykdommene den forebygger. DTP-vaksinerte jenter led 10 ganger dødsraten for barn som ennå ikke hadde fått vaksinen. WHO har nektet å fjerne den dødelige vaksinen fra markedet, men fortsatte å tvinge den på et titalls millioner afrikanske barn årlig. Globale talsmenn for folkehelse over hele verden beskylder Gates for å styre WHOs agenda bort fra prosjektene som beviselig demper utbredelsen av smittsomme sykdommer som: Rent vann, hygiene, ernæring og økonomisk utvikling. Gates Foundation bruker bare rundt 650 millioner dollar av et budsjett på 5 milliarder dollar på disse områdene. De sier at han har begrenset ressursene for å spre budskapet om at god helse bare kan komme via en vaksinesprøyte.

I tillegg til å bruke filantropien sin til å kontrollere WHO, UNICEF, GAVI og PATH, finansierer Gates et privat farmasøytisk selskap som produserer vaksiner, i tillegg donerer han 50 millioner dollar til 12 farmasøytiske selskaper for å fremskynde utviklingen av en vaksine mot koronavirus. I hans nylige medieopptredener ser Gates ut til å være trygg på at Covid-19-krisen nå vil gi ham muligheten til å tvinge sine diktatoriske vaksineprogrammer på amerikanske barn (egen oversettelse av Kennedys artikkel; se originalartikkel her).

Først, la oss håndtere spørsmålet om vaksinasjon. Det finnes en meslingvaksine, likevel dreper den 140.000 i året. Det finnes en pneumococcus vaksine, likevel dreper den mellom 2 og 2.5 millioner i året. Det finnes en hepatitt B-vaksine, likevel dreper den 140.000. Det finnes en stivkrampevaksine, likevel dreper den 89.000 årlige dødsfall. Det finnes en rotavirus vaksine, likevel dreper den 800.000. Det finnes en HPV-vaksine, likevel dreper den 250.000. Det finnes en tuberkulosevaksine, likevel dreper den 1.5 millioner. Det finnes en influensavaksine, likevel dreper den 650.000 til 1 millioner dødsfall i året. Ingen av disse regnes som pandemier, medfører at hele økonomier legges ned, eller ber om ekstraordinære tiltak i det hele tatt.

Og så er det romanen coronavirus som har drept 218.187 mennesker til dags dato (de aller fleste av dem veldig gamle og / eller veldig syke) - og dette regnes som et problem å løses med all mulig hast. Noen smittsomme sykdomseksperter har foreslått at hele befolkningen kan være pålagt ly på plass til en vaksine blir tilgjengelig. I mellomtiden passer dødsfall fra romanen coronavirus i stor grad innenfor den vanlige dødeligheten i influensasesongen.

Det kan være vanskelig for deg å ta ombord på konseptet om en fremvoksende global intelligens som overgår grensene til enhver nasjon, kontinent og sivilisasjon. Du ser det kanskje ikke, men når du gjør det, er det usannsynlig at du ikke kan se det fordi det er for tydelig. Det er hinsides åpenbart: det er direkte i ansiktet ditt. Kanskje det ville være lettere for deg å betrakte det som en slags massepsykose som trenger en kur." https://thewallwillfall.org/2020/05/02/gaslighting-the-coronavirus-dimitry-orlov/

Er det dette “statsminister“ Erna Solberg ønsker for sine landsmenn?


May