Til redaktørforeningen, norske "pressefolk", politikere, medie-tilsynet med flere

Audun Tjomsland stiller seg bak Barack Obama i ny kommentar.
Foto: NTB scapix.
Av Jan Johansen. 

Viser til sak på Resett.no, 12 mai 2020, med tittelen: "Tidligere NRK-journalist frykter Trump er på vei til å bli diktator".

Det som gjør dette så ille er at hele "redaktør" og "journalist" lauget ligger på samme nivå som Tjomsland, inkl Hegnar som tillater det og at veteraner som har vært i yrket i en mannsalder ikke roper et varsku.  Snekkere og rørlegger ville tatt affære av egen interesse når de ser håpløse drittjobber, men ikke norske "forskere", "redaktører" og "journalister." Trekk nazikortet og vi vet hvor du befinner deg, Tjomsland.

Igjen hele lauget befinner seg beviselig på dette nivået, fordi de synes NRK veteranen gjør en fantastisk jobb. Vi  glemmer ikke da de feieret 60 år for Dags(Løgn)Revyen, skamløse og ignorante. Takk til Resett.no, men særlig document.no, som har drevet sann journalisme lenge nå, særlig fra Trump kom ned rulletrappen i 2016. Spesielt i disse dager når dokumentasjonen blir gjort tilgjengelig om Obamas kriminalitet og statskuppforsøk. Alt norsk og amerikansk MSM har bidradd med er fake news, men siden våre "forskere", medie-tilsynet, faktisk.no holder samme nivå som Tjomsland, fortsetter farsen.

Og Resett og document har et opplyst kommentarfelt. Det er i grunnen alt vi har nå, som nasjon. Uvitenheten gjelder våre utdanningsinstitusjoner, politikere, "forskere", alle som får med seg Dagsrevyen, leser Aftenposten, VG og DB. Det er ikke håp, ikke bare grunnet idioten Tjomsland, men at de alle holder samme nivå, og ingen av dem er ansvarlige. Vi har ikke sanne veteraner som reagerer. - Igjen: De befinner seg alle på dette nivået.

Se videoen under for å få den virkelige historien:
Jan Johansen