Er nordmenn et lobotomert folkeferd?

Av Ten4. 

Heck yes. Men psykisk. Hjernevaskingen startet i barnehagen. Der lærte vi at biologi og skaperverket er irrelevant. Gutter kan være jenter hvis de vil.

Eksempel her er sossegutten Jan Tore Sanner.

Over på barnetrinnet fikk vi lære at sosialisme er en omfavnende ideologi i likhet med islamsk tro. Denne religionen som kom etter den første religionen og er forfattet i all hast for å tilpasses beduiner og andre kamelryttere. 

Der lærte vi også at sløyd er uvesentlig, mens vi fikk koke bestikk og hekle etter oppskriften: En vrang + en uvrang blir en rett.

Henviser til Kristin Halvorsen.

Så var det over på ungdomstrinnet. Der lærte vi at det finnes ikke raser i den ene timen, og i neste timen fikk vi vite at vi hater den afrikanske rasen, og etterhvert hatet vi også muslimer. Det stod klart skrevet, og læreren har alltid rett.

Videregående: Det finnes rasistiske partier, og så finnes de rød-grønne partier. Vi du være rasist eller vil du være ansvarlig? Det er valget. Gi en tier til AUF og du tar et stolt og ansvarlig valg.

Henviser til Gudmun Hernes.

Høyskole/universitet: Her blir det professorert at du må glemme tøvet om individuelle rettigheter. Gruppetenking er nå vår frihet. Å tenke selv er støy. La ledere som Støre ta den tunge lederjobben.

Eksempler er Per Fuggeli og Hylland Eriksen.

Endelig fått diplom og ute på egen hånd: Aviser og kringkasting har stafettpinnen nå. Uansett hvilken avis du åpner så får du samme budskap: Innvandring er berikende, vi må betale for miljøskam, det er rimelig at biskoper pusser glorien sin offentlig, det er synd på enhver person i verden som ikke er norsk og har riktig hudfarge. Det er en vederstyggelighet om du er hvit, middelaldrende mann. Og om du er ung, svart dame, og ikke føyer deg til den vedtatte ortodoksien rundt politikk som nevnt, så er du husneger.

Eksempler er Marie Simonsen, Gjermund Eriksen og Gard Steiro.

Så ja, jeg vil påstå at vi er lobotomert gjennom livslange kampanjer.

Ten4