'Gud er død': Venstreradikale opprørere vandaliserer kirker og synagoger

Fra Frontpage

Angrepet på St. John's Episcopal Church av venstreradikale og rasister var det styggeste øyeblikket av DC-opptøyene. Ikke bare var den berømte 204 år gamle kirken, som enhver president siden Madison har deltatt på, sprayet med graffiti, men noen av kjeltringene prøvde til og med å brenne den ned ved å starte en brann i kjelleren.

Angrepet og president Trumps påfølgende besøk i 'President of Church' fanget oppmerksomheten til en hel nasjon. Men det som skjedde med St. John's, var ikke en avvik. Opptøyene fra Black Lives Matter og Antifa har blitt assosiert med angrep på kirker og synagoger over hele USA.

Ødeleggelsene i New York inkluderte St. Patrick's Cathedral, da den ærverdige 142 år gamle bygningen ble vandalisert med uhumskheter og de tre bokstavene BLM for Black Lives Matter, sammen med "George Floyd" og "No Justice, No Peace" .

I Richmond, Virginia, fikk Beth Ahabah, en 225 år gammel jødisk menighet, vinduene i den storslagne 116 år gamle bygningen knust av opprørere. Bygningen er nå dekket med kryssfiner. St. Paul's Episcopal Church, en 175 år gammel bygning, også i Richmond, ble sprayet med graffiti. Til slutt knuste opprørere i Richmond vinduene til West Broad Church of Christ, en afroamerikansk menighet. De forlot intakt den ene ruten med teksten “Velkommen”.

Noen av de landsdekkende hærverkene av kirker og synagoger inneholdt generiske slagord for Black Lives Matter, men noen hadde hatefulle meldinger som var spesielt rettet mot gudshusene.

Cathedral Basilica of the Immaculate Conception i Denver, en 108 år gammel bygning, var i sentrum for noen av de lokale opptøyene og fikk permanent skade. Veggene ble også vandalisert med graffiti hvor det stod "Pedofiles" og "God is dead". Noen av vinduene på anlegget ble ødelagt og portene ble hardt skadet.

I Los Angeles ble menigheten Beth Israels murer vandalisert med graffitilesing, "F___ Israel" og "Free Palestine"..

Les mer på Frontpage.