Hekser og satanister har slått seg sammen med venstreorienterte for å ødelegge Amerika

Fra Livesitenews.com. Tipset av Olav Hermod Kydland.
Oversatt av Spikeren. 

Satanister og hekser påkalte onde krefter for å hjelpe de som deltok i volden som for øyeblikket ødelegger USAs byer.

De nylige protestene skulle angripe amerikanere som ble forferdet av George Floyds død. Imidlertid degenererte mange protester til opptøyer som ødela deler av amerikanske byer. Dessverre er det mange som utnyttet arrangementene for å presentere andre agendaer. Folk som absolutt ikke har noe med spørsmålet om samfunnspolitisering å gjøre, håper å kapre debatten.

Dermed har venstresiden benyttet anledningen til å samle økologer, sosialister, feminister, LHBT-aktivister, talsmenn for abort og andre for å presse sine falske klassekampfortellinger på den amerikanske offentligheten. Mindre kjent er involvering av mørkere krefter. Satanister og hekser som påkalte onde krefter for å hjelpe dem som deltok i volden.

Trolldommer og sekskanter

Heksene legger ikke skjul på sitt engasjement i de voldelige protestene. Mashable melder at heksene er aktivt engasjert i okkult forbannelse av politi, som de beskylder for brutalitet. De retter seg spesielt mot de som risikerer livet for å stoppe opptøyene. Heksene fremfører også okkulte regler som ber om beskyttelse for demonstranter som konfronterer politiet. Hekseaktivister brukte mørkekunsten som banebrytende våpen for de som ønsker å delta i en mer åndelig klassekrig. 

Hashtaggen #witchesforblm er en møteplass for hekser som vil lære å kaste beskyttelsesformler, tegne okkulte symboler og avsi forbannelser. Fem dager etter at hashtaggen startet, fikk den 10 millioner visninger på TikTok-appen.

Oppslagene inneholder ofte videoer av hekser som avsier forbannelser eller til og med utfører det de tror vil skje med politiet de retter seg mot. Hexingen kan bli veldig personlig ettersom heksene lærer andre å skrive ned navnene til enkeltpolitimenn på papirer, som deretter blir brent med svarte lys. Hexes har som mål å bringe ulykke til de offiserene som allerede er i faresonen, mens de forsvarer byen mot uorden.

Blanding av politikk og okkult

Heksene er del av en voksende bevegelse som blander politikk og det okkulte. Det har blitt gitt ut mange staver gjennom bøker siden valget i 2016 som ga råd til okkultistiske aktivister hvordan man kan påkalle mørkets makter av politiske årsaker. Hekser og satanister vises oftere i offentligheten for å presse sin agenda og vise hån for Gud og hans lov.

Slik okkult aktivisme ser ut til å være i strid med tidligere venstreorienterte politikk. Venstre pleide å følge et sekulært syn som ikke anerkjente åndelige krefter av noe slag. Den prøvde alltid å holde politikk og kristendom atskilt ved å merke kristen handling som overtroisk. Imidlertid ønsker venstresiden nå hekser og okkultister med sine mørke kunster velkommen. Deres engasjement i de nylige protestene skulle ikke overraske noen.   

De sekulære mediene har en tendens til å belyse disse handlingene og ser på dem som nesten nysgjerrige. De tror ikke at hekser har reelle krefter og ser på dem som ondskapsfulle mot kristendommen. Den sekulære venstresiden har imidlertid heller ingen problemer med å akseptere dem i sine rekker til tross for sekulære venstreorientertes vantro til det overnaturlige. Den okkulte historie om djevelen undertrykt av en allmektig Gud passer inn i deres klassekamp og mater deres forakt for Gud.

Kampen mellom det gode og det onde

Religiøse amerikanere har ingen problemer med å forstå tilstedeværelsen av det okkulte i denne kampen. Hvis kristne bønner til Gud kan påvirke hendelser, kan også tilkallelser av djevelen få store konsekvenser. Faktisk har kristne lenge definert historien som kampen mellom kreftene mellom godt og ondt. Uansett hvor kaos, hat og uro eksisterer, kan det forventes at det okkulte har sin rolle. Det var Kristi frelsende handling som erobret djevelen og synden og forberedte veien for kristen sivilisasjon. 

Dette er grunnen til at involvering av hekser i protestene er så urovekkende for de kristne som forstår de fulle implikasjonene av mørk magi. Handlingene deres involverer virkelige krefter som er farlige og uhyggelige. The Catholic Encyclopedia definerer okkult magi som "kunsten å utføre handlinger utenfor menneskets makt ved hjelp av andre krefter enn det guddommelige." Når de blir tatt på alvor, forventer dens utøvere og får inngripen fra demoner eller tapte sjeler for onde mål. Kirken innrømmer at andre ånder enn Gud kan blande seg inn i hendelser, men aldri uten Guds tillatelse. Bønn om eksorsisme har som mål å begrense djevelens handling over individer og situasjoner.

I den nåværende krisen er det siste som trengs okkult engasjement som trolldom og trollformler. Dette vil bare øke kaoset og konflikten. Satan er splittelsens og hatets ånd. Amerika må nå henvende seg til Gud for å beseire Satans handlinger, som søker ødeleggelsen av sjeler og hele samfunn.

"For vi har ikke en kamp mot kjøtt og blod, men mot makter og myndigheter, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. Ta derfor Guds fulle rustning på, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. Stå da klar med sannheten som belte om livet og med rettferd som brynje, og ha som sko på føttene den beredskap som fredens evangelium gir. Grip framfor alt troens skjold; med det kan dere slokke alle den ondes brennende piler. Ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be til enhver tid, i Ånden! Våk og hold ut i bønn for alle de hellige." Efeserne 6,12-18.