Hvorfor tar ikke Saudi Arabia imot en eneste muslimsk flyktning?

Over et område på 20 kvadratkilometer i Mina i Saudi Arabia
er det plassert over 100 000 telt
Av P54. 

Hvorfor makter ikke Vestens politikere å øve press på landene i Midt Østen til å hjelpe sine egne? Hvor er solidariteten og kjærligheten til hverandre i det muslimske brorskapet i praksis? Rike Gulf stater som Saudi Arabia, Qatar og Kuwait tar ikke inn flyktninger fra Syria i det hele tatt mens nabostaten Libanon har tatt inn 1.3 millioner, ca en fjerdedel av sin befolkning.

Saudi Arabia er med på å finansiere jihadist-opprørsstyrker i Syria.

På skolene i Saudi Arabia har de lærebøker hvor de lærer barna hvordan hender og føtter skal skjæres av i henhold til sharialoven.

Selveste paven søkte om å få bygge kirke i Saudi Arabia, men ble nektet. I muslimske land risikerer du forfølgelse, voldtekt, tortur og død ene og alene fordi du bekjenner Jesus, har Bibel eller ber til Jesus. Det er dødsstraff for muslimer hvis de konverterer til kristendommen eller av annen grunn forlater Islam. Familier dreper gjerne sine egne.

Som nevnt tar ikke det rike oljelandet Saudi Arabia imot noen flyktninger fra Syria, men hva gjør de? Ikke bare er de med på å finansiere opprørsstyrker i Syria, men de har nå meddelt sin “medfølelse” til alle muslimske flyktninger som invaderer Tyskland:

Saudi Arabia sier nå at de vil finansiere 200 moskeer i Tyskland alene.

Samtidig meldes det at ISIS har smuglet inn flere tusen veltrente, blodtørstige og hatefulle jihadister blant flyktningene til Europa for å spre terror og utbre det muslimske kalifatet. Saudi Arabia kunne selv ha tatt imot 3-4 millioner flyktninger hvis de hadde praktisert sin kjærlighet til sine muslimske brødre i sitt eget land. Saudi Arabia er et svært rikt land og ligger så mye nærmere Syria enn Europa og Norden. 

Over et område på 20 kvadratkilometer i Mina i Saudi Arabia er det plassert over 100 000 telt, ja du leste riktig, over hundretusen telt.

Teltene er på 8 x 8 meter, av høy kvalitet, er sikret mot brann og hvert telt har aircondition. Det er kjøkken og baderomsfasiliteter. Teltene står der tomme og brukes bare 5 dager i året under muslimenes pilgrimsreise til Mekka. Saudi Arabia har penger nok og har altså ferdig oppstilte telt, men tar ikke imot flyktninger av sine egne trosfeller.

På den annen side finansierer de gjerne moskeer til muslimer i Vesten samtidig som de nekter kristne kirker i Saudi Arabia, forfølger kristne og finansierer jihadister. På toppen av det hele skal Saudi Arabia nå lede FNs menneskerettighetsråd, et land som hittil iår har kappet av flere hoder enn ISIS.

P54