Hvorfor var NRKs id-feiring viktig?

Av Kirkehøyden. 

Viser til avisen Dagen's artikkel 28 mai (denne gang UTEN betalingsmur), skrevet av Jarle Haugland, som innledningsvis skriver: "Dette er ikke «propaganda for islam», men en allmennkringkaster som tar på alvor at vårt land består av flere ulike livssyn, og som bidrar til et livssynsåpent samfunn.

Dette må være grunnen til at Jarle Haugland mener at NRK må feire ID, for å gi stor ære til muslimer som har invadert oss. At islam stadig er på frammarsj må jo glede Haugland og hans støttespillere stort: "Ramadan Rage: 2020 Logs 30% More Jihadist Attacks than 2019 Despite Coronavirus".

Og Dagen gir ham og sjefsmuslimen spalteplass, for å sette det alt inn i kontekst for oss "stupide" bibeltro kristne? 

De gir oss gjerne Matt 7.1 forsvaret, "Døm ikke, for at dere ikke skal bli dømt!", for å vise oss hvor gode de alle er. Det er kølapper i redaksjonene for å skrive om "de sårbare" på Levos. Av samme slag som raner, knivstikker og tvinger våre barn til å kysse skoene deres - nå bare timer i mellom.  La det bli del av neste års ID feiring.

Haugland kunne ikke tåle at flotte kristne sto opp for et 13 mm kors på håndleddet til en NRK ansatt. Han trakk nazi-kortet mot oss, "brun søle" kalte han oss. Overfor meg kom han med unnskyldningen om at han ikke visste det var en nazi-referanse (hvor dum går det an å bli?). Så da blir vi vel like godt redusert brun avføring - skulle det være bedre? 

Visste du, Haugland, at under ferden over Middelhavet så ble hele kristne familier kastet overbord av dette barbariske pakket. Hvorfor hørte vi ikke ett kvekk fra deg da?

Med hjelp av 100 norske IS soldater, ble èn kristen halshugget eller korsfestet av muslimer hvert 5te minutt på det verste etter 2011. Dette er verre enn barbarisk, men det skal likevel feires på NRK i en kristen najson, på vår regning? Hvor var du og de "kristne avisene" da?

Det sies at problemet vårt er "islamofobi"? Hva er egentlig denne fobien? Ynkelige nordmenn, som ikke tør stå opp mot djevelskapen, smisker med den, fordi de tror de vil blir spart når halshuggingen og korsfestelsene starter for fullt her på berget. 

Nordmenn har vært okkupert tre ganger før og feigheten har gått inn i de foræderske genene deres. Unntatt oss, som ikke legger oss flate for denne nazi religionen - enda verre en den forrige. Ikke skal bare jødene henrettes, men også vi skal alle bøte med livet - iht profeten - en pedofil "war lord". - Og vi skal vise respekt? Igjen; hvor dum går det an å bli?

Artikkelen er sendt til Jarle Haugland, samt Vebjørn Selbekk og Terjei Gilje i Dagen.

Kirkehøyden