NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 30. juni 2020

KrFU er redd for å bli avvist av den kristne meninghets floraen

KrFU-leder Edel-Marie Haukland.
Av Kirkehøyden. 

Viser til artikkel i Dagen med samme tittel fra "Korsets Seier" (bak betalingsmur). KrF og særlig dere i ungdomsforeningen er irrelevante for mitt kristne konservative segment, og de flest sant troende kristne. Dere har siden Bondevik kastet Israel under bussen, endret statuttene for å bli et parti for muslimer. Derfor får dere ikke nok av muslimer inn i landet, en hjertesak,  særlig IS kjerringer og unger, som har fått jihad trening. Å skjære over struper, og henrette kristne med nakkeskudd. 

Siden 2011 har titusener av kristne også blitt halshugget og korsfestet med en stor norsk IS kontingent. Har  ikke hørt et kvekk fra KrF.  Vil ikke fornærme muslimer, for å bli et stort parti? 

Dere bare lot som dere var i mot homoekteskap, FRP stemte imot, og har støttet flere kristne saker enn noe annet parti helt fra starten. Dere kunne  under Bondevik 1 & 2 bare ha FRP og mange kristne velgere som støtte stortinget. FRP kunne ikke sitte i regjering, grunnet deres og deres velgeres grufulle menneskesyn - mange kristne. Beskriv det gjerne for meg, de jeg spør vil ikke i sin falskhet komme med det.

Og falske Bondevik og Høibråten ville aldri definere hva dette menneskesynet gikk ut på. Det er en variasjon av nazikortet, brukt av dem som ikke kan komme med argumenter. Husker helt tilbake til de første TV debattene da den unge briljante Willoch raljerte med sosialismen  og jernverket. Bratteli måtte bare trekke en variasjon av nazikortet.

Fordi  FRP særlig Hagen kjempet for at nazi religionen Islam ikke skulle få fotfeste i Norge kom KrF med dette avskyelige kortet - se hva muslimer har påført oss. Alt forvrengt,som av liksom akademikeren: 
"Dagens islamkritikere er stort sett svært kunnskapsløse. Noen av dem er den typen mennesker som ville gått i brun skjorte og snakket stygt om jøder på 30-tallet." Torkel Brekke. 

Jødene er tilbake til "square one" brunskjortene er muslimer, I snart 30 år har våre jøder måtte skjule sin ID offentlig, som følge av den muslimske invasjonen, som landssvikerne i KrF jobber så hardt for.

Det går nå bare timer mellom hver knivstikking, ran og våre unge må ned på kne for å kysse skoene deres. Der kan KrFU finne mange nye  medlemmer, blant knivstikkerne.

FRP støtter Israel mye bedre enn KrF, dere droppet i Israel for over 20 år siden. Både Bondevik og Høibråten visste at de måtte droppe Israel og bli Islam vennlige om de skulle lykkes internasjonalt, FN styrt av barbariske islamske despotier, andre banana republikker og "failed states." Bondevik med sitt senter, og nå leder Høibråten den mest jøde/ Israel fiendtlige org. i Norge. 

KrF gikk fra 14 % + til under sperregrensen, fordi dere holdt oss i grunnfjellet for narr, vi hadde ingen andre veier å gå. Dere skulle finne andre mer skikkelige velgere, så meget så at en nestformann stilte opp i undertøy. Heller sitte hjemme enn å stemme på KrF. Dere i ungdomsorg. kan fusjonere med AUF og SU.

Kirkehøyden