Til Høyres stortings- og bystyregruppe med flere

Saida Begum leder resolusjonskomiteen i Oslo Høyre.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Av Jan Johansen. 


Dette leser jeg på Resett, 8 juni, 2020.

Som tenåring på 60tallet var jeg med på å stifte Unge Høyre i en vestlandsk industri kommune. Det var "radikalt" det, men allerede da forsto jeg verdien av velprøvede ideer, den vestlige sivilisasjon og den kristne kulturarv, som Høyre har hevet i søpla - skulle ha alt kristent vekk fra programmet, ble skjemmet til å la være. Grunnloven er allerede avkristnet, for å gi plass til Sharia. 

Derfor forlater muslimer sine håpløse samfunn for å komme her, mens Høyre jobber for å destruere og skjære av grenen  på vintreet, vi alle sitter på. 

Jeg er det sanne vintre, og min Far er vinbonden. Hver grein på meg som ikke bærer frukt, tar han bort, og hver grein som bærer frukt, renser han så den skal bære mer. Joh 15.1-2

Evangelisten Hans Nielsen Hauge var vår store landsbygger, 100 år før marxistene kom for å angripe, og nå muslimer med full støtte fra landsvikerne i Høyre. Den siste ideologien mer despotisk/ barbarisk enn den første.

Muslimer kommer og tar seg til rette, bare krever og fornærmer oss. Ingen sant konservative nordmenn bør stemme på dette degenererte "verdi konservative partiet," uten en eneste slik verdi. Pådriver av homoekteskap, visste ikke Høyre at muslimer skal henrette homofile og en hel liste med "untermensch." Det betrakter de oss alle som, vi står på drapslisten og vi er rasister?

Høyre jobber intenst for å avkristne landet, og innføre Sharia, ja kombinert med marxisme, gir høye stillinger til sosialister og muslimer. De to mest despotiske ideologier - barbari i annen potens. Det mens Trump redder Amerika, så har Høyrefolk bare forakt for alt han har fått til for sitt folk. Nei Pakistan er drømmen, deres statsminister og cricket spiller, innrømmet nylig at de ikke har industralisert, (nei ikke med en slik tilbakestående religion). De kan ikke vise til en suksess "story," men de skal satse på eksport av esler. 

Se hva chinesere har funnet ut om suksess "story:" Adam Smiths økomiske teorier er alt basert på Bibelen, og han møtte Amerikas "founding fathers," og disse ideene gikk inn i vår Grunnlov av 17ende mai 1814. Den rette betegnelsen er den Judeo/ Kristne kulturarv. 

Derfor kunne jøder skape en avansert velykket økonomi, teknisk og vitenskapelig superstat på "no time." Det mens muslimer ikke skaper noe, men barbariske muslimer har forsøkt i 72 år å begå folkemord på det jødiske folk. Gjett hva (?) høyre mannen/ ny-nazisten Willoch har fått ærespass av terror org. PLO. De har lovfestet Holocaust 2, som Hitler lovfestet Holocaust 1. Det blir verre - Norge støtter og finansierer dette muslimske terrorpakket.

Det har aldri eksistert noe "palestinsk folk," det er en KGB strategi fra 1964, omfavnet i 1967, av terroristen, egypterene og innvandreren Arafat.  De er alle innvandrere, som følge at jøder betalte for alt land, som lå brakk, giftige myrer, som de med enorm innsats restaurerte og skapte en sann øokonomi fra "scratch." Så kommer muslimer, som til oss, bare for å stjele hva andre har skapt og drepe. De blir omfavnet av Quilslingene i Høyre og andre partier på stortinget

En fin kommentar under artikkelen ovenfor: "De kommer fra sine tilbakestående "shit holes" med egen grunnlov i kofferten, "mannen ville fra nissen flytte, men reisen blev ham til ingen nytte. "

De får alt opp i hendene, klager og kaller oss rasister, les hva de lærer sine barn fra de kan gå og snakke: koran 2:191 «Slay the unbelievers wherever you find them»

Ingen private arbeidsgivere bør gi dem jobb, og ellers burde de bli bedt om å dra tilbake til hvor de kom fra, ingen har invitert dem hit for "å komme her og komme her." Særlig Høyres ordfører kandidat, i Pakistan får kristne bare jobbe med kloakk. Hun skal Oslo borgere stemme på?

Hva er islamofobi og hvem lider av det - hvis dere prøver dere på den utslitte regla? Ynkelige Høyrefolk og andre, som smisker seg inn med muslimer (alle andre som har invadert oss), i håp om at de blir spart, når muslimer starter for fuldt, halshugge oss.

Akkurat som en dansk muslim skrek på åpen gate: "Vi skal utrydde dere". Helt iht deres planer, de regner ekstatisk på demografi, mens unge norske kvinner snart føder bare 1.5 barn, de vil ikke utsette dem for et Shariasamfunn, som selv muslimer flykter fra.

Muslimer ler av de nyttige idiotene i Høyre og flertallet på stortinget, som gir landet til dem. De bevisst lærer sine unger å rane, bedrive vold mot våre unger og tvinger dem i kne å kysse muslimpakkets sko - det går knapt timer i mellom. Dette skal bli stormtroppene - til våre nye "landsmenn," muslimer som alltid kommer for å stjele og drepe. Det er alt de har å tilby, for uten å selge esler, totalt underutviklet.

OG VI ER RASISTER?

Jan Johansen