Bibeleksperter mener Goliat døde av COVID-19

Fra Babylon Bee
Oversatt av Spikeren. 

ISRAEL - Under arbeidet ved en arkeologisk grav i Elah-dalen har bibeleksperter kommet med en interessant teori om Goliats død, en storkjefta filister (palestiner) som kjempet mot David.

Selv om Goliat hadde alvorlige hode- og nakkeskader, regnes hans død nå som en COVID-19-død.

"Selv om vi ennå ikke har testet ham, viste han mange av symptomene på COVID-19," sa en bibelforsker da han nøye jobbet med å avdekke noen gamle ansiktsmasker fra bibelsk tid. - "Svimmelhet og det å falle ned med hodeskade som resultat er en ganske tydelig indikasjon på coronavirus." 

Han uttalte også at viruset spredte seg blant filistrene fordi de ikke holdt sosial distanse, mens Israel var relativt trygt fordi kong Saul hadde erklært en lockdown.

En forsker antydet at Goliat ikke døde av koronavirus, men rett og slett bare overdoset, etter å ha blitt stoned. Men når de andre forskerne skjønte at han bare fortalte en dårlig vits, fikk han beskjed om å holde kjeft og fortsette å grave.

På publiseringstidspunktet hadde flere forskere foreslått at alle som døde i syndfloden, den israelittiske erobringen av Kanaän og ødeleggelsen av Sodom og Gomorra, egentlig skyldtes COVID-19.