Hanne Herlands nye bok "New Left Tyranny" handler om hvordan ny-marxistene ødelegger Vesten

Av Spikeren. 

Siden vi har fått litt kritikk i det siste angående vulgær ordbruk mot politikere og andre i ledende stillinger, særlig når en kommer inn på dette med nazi- og Hitler-sammenligninger, har jeg lyst til å dra fram en helt ny artikkel fra The Herland Report som setter søkelys på nettopp dette med nazisme og sosialisme. 

Her får vi en liten analyse av Hanne Herlands nye bok "New Left Tyranny".

WND-redaktøren skriver følgende om boken: 

"På toppen av den økonomiske krisen er bestselgerforfatter, historiker og WND-spaltist Hanne Nabintu Herland ute med en ny bok, “New Left Tyranny. Den autoritære ødeleggelsen av vår måte å leve på." Boken viser hvordan den ny-marxistiske venstresiden har vendte ryggen til historiske vestlige prinsipper og blitt en destruktiv autoritær styrke. Ved å systematisk angripe tradisjonelle verdier og oppfordre til hatefull identitetspolitikk, sammen med å forlate arbeiderklassen, skaper de et dysfunksjonelt samfunn. Det er preget av sosialt anarki, egoisme og mangel på personlig ansvar."

Og her er en liten smakebit fra Hanne selv om det som hun tar opp i boken:

Intet system har vært flinkere til å slukke mangfold, pluralitet og respekt for meningsforskjell enn sosialismen, som er et derivat av marxismen. Det er ingen bedre måte å kontrollere befolkningen på enn å installere sosialistisk gruppetenkning og en totalitær frykt for staten. Det er det perfekte verktøyet for den globalistiske nye verdensordenen når de er i stand til å etablere kontroll over nasjonalstatens inntekter.

Etterkrigstidens neo-marxistiske intellektuelle kjempet for å skjule at nasjonalsosialismen (NAZI) var sosialistisk. Det har vært selve metoden å styre befolkningen til fordel for en radikal elite som hater tradisjonelle vestlige verdier. Bare se hvordan den utfoldet seg under nasjonalsosialismen i Tyskland før andre verdenskrig.

Kommunisme, marxisme, sosialisme, nasjonalsosialisme og ny-marxisme slik vi så den på 1960-tallet har blitt rettningsgivende for Nye Venstre som bruker alle varianter av den samme ideologien. Men på en eller annen måte glemte noen å nevne at nasjonalsosialismen var sosialistisk. Det var en venstresideologi med veldig lav toleranse for mangfold. 

- - -

Vi ønsker Hanne Herland lykke til med sin nye bok. Håper mange kjøper den og støtter hennes store innsats for land og folk. Vi er stolte av deg, Hanne! 👍

I USA, kan du kjøpe boken "New Left Tyranny" her!  I Storbritannia og Europa kan du bruke denne lenken, eller du kan søke på den regionale Amazon-portalen i ditt land.

Spikeren