Kjemp for trosfrihet

Ed Brown, generalsekretær i Stefanusalliansen.
Foto: Stefanusalliansen.
Av Kirkehøyden. 

Den 18.06.2020, har avisen Norge IDAG en artikkel av Ed Brown, generalsekretær i Stefanusalliansen, som sier at trosfrihet og religiøse minoriteters rettigheter må sikres i et herjet land som Irak. 

– Kjemp for trosfrihet i Sikkerhetsrådet, Søreide! Det er gledelig at Norge har fått plass i Sikkerhetsrådet. Den nye posisjonen forplikter også til kamp for trosfrihet og minoriteters rettigheter, sier generalsekretær Ed Brown Stefanusalliansen.

Stefanus alliansen dekker over at Islam stopper all trosfrihet, og ikke bare det, de dreper kristne i tusentall. De forfølger også konvertitter her i Norge, sammen med en serie "untermensch" som står på deres dødsliste - det gjør vi alle: 

koran 2:191 «Slay the unbelievers wherever you find them» 
koran 5:33 «Maim and crucify the infidels if they criticize islam» 
koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them» 

Og dette despotiet får trosstøtte fra norske skattebetalere?

Erna har allerede sleiket islamske despotier opp etter ryggen for å få plassen i Sikkerhetsrådet. Det vil hun fortsette med, for å sikre seg en "jet set karriere" i det korrupte FN monsteret. 

Første bud: Kast Israel under bussen og støtt terror organisasjoner som har lovfestet Holocaust 2, som Hitler lovfestet Holocaust 1. Og hykleren Erna minnet Holocaust 1, det mens hun gir milliarder til despotene med ett mål, inkl Iran: Jødeutryddelse! Iran skal slette Israel fra kartet, regjeringen støtter ikke USA og Trump som har forsvart oss, men despotiet Iran.  Trump står opp for Israel og får bare dritt fra Norge.

Og ingen har sagt ett ord om dette fordi det er for det meste kristne som drepes. De feirer slutten på den muslimske fasten på NRK. Alle gratulerer voldsreligionen. 

Ikke noe problem... Det er bare kristne som halshugges og korsfestes. Deres alles store sorg er at i denne fasen har jødene en nasjon som kan og vil forsvare dem. Her i Norge arresterte politiet våre egne jøder/ landsmenn før tyskerne bad om det. Og Norge ligger fremst i jødehat igjen - Déjà vu all over again.

Kirkehøyden