Vil det norske folk noen gang våkne?

Av Amund Garfors. 
Første gang publisert som kommentar på document.no. 

Vær du sikker! Det norske folk skal nok få våkne en dag, og det blir en forferdelig oppvåkning. Glemmer aldri den gangen jeg var maskingutt som 16-åring ombord på en tankbåt. Jeg gikk 12-4 vakta, og skulle løyse av ved midnatt. Hadde blitt purret et kvarter før jeg skulle ned i dette rabaldret, men forsov meg. Og ti minutter over midnatt kom han jeg skulle løyse av, inn på lugaren min med ei pøs full av isvann. Det var et slikt sjokk på systemet, at jeg trodde min siste tid var kommet. Skal ikke dvele lenger med det, men en ting veit jeg, og det er at dagen vil komme at Ola og Kari vil våkne til en realitet som ingen lenger i dette landet tør nevne.

Og derfor må jeg bare takke og bukke og gi all ære til den exelente skribent her på Document, nemlig Mimisbrunnr som setter alt så perfekt sammen, der det ikke lenger er noe tvil om at også vi nordmenn en dag skal få slå opp våre øyner og knapt forstå noe som helst. Ja som da jeg fikk 20 liter isvann i ansiktet den gangen på 60-tallet...

For denne artikkelen til Mimisbrunnr er så usedvanlig god og spekket med fakta, fornuft, logikk og de evige sannheter og som ingen helst vil vite om.

At det vil gå med vestlige land som det gikk med Romerriket, der all moral, alle samfunnsregler, kamplyst og normer er borte er det vel ingen tvil om?

Og nå er også samholdet og samfunnslimet gått i oppløsning. Ja det er det vi nå ser, ikke bare i Norge, men over hele dette dødsdømte kontinentet som heter Europa.

Alle vet vi at den vestlige sivilisasjon er bygget på de bibelske prinsipper. Og dette samfunnet kan kun opprettholdes av de samme prinsipper som jeg i hvert fall fikk inn med morsmelka, og videre gjennom årene på folkeskolen.

Men nå har vi sluppet inn de Trojanske hestene i over 50 år, der disse inntrengerne vet å bruke sin tilstedeværelse maksimalt, noe som foregår på en rekke fronter samtidig, slik at vi knapt nok skal merke hva som skjer. Og der våre egne som skulle stå opp for sitt folk og land, disse som vi kaller stortingsrepresentanter, de klarer t.o.m å lure mange til å tro at dette er eneste farbare vei, og at dette eksperimementet vil ende godt... Hvor uansvarlige kan de bli?

Å nei, det ender ikke godt, fordi globalismens bakmenn som både Erna, Siv og Gahr Støre må bøye seg for, vet hva som skal til for å bryte ned en nasjonalstat. Ja bryte ned en hel sivilisasjon. Og derfor bruker de alle metoder som kan gavne globalismen, der de har importert våre egne fiender av andre lands borgere siden 60-tallet.

Og til slutt vil jeg bare nevne hva Jesus visste og tenkte, der også han prøvde for 2000 år siden til å banke noe vett i skallen på mennesker som ikke ville vite, og der han sa til dem følgende: "Hvert rike som kommer i strid med seg selv, blir lagt øde, og en by eller et hus som kommer i strid med seg selv, kan ikke bli stående"!

Og forøvrig må jeg bare få tilføye at det er åpenbart for alle tenkende oppegående, ansvarlige mennesker at de føderale styrkene gjør det eneste rette i USA. På grunn av at Demokratene har alskens anarkistiske og radikale pøbelgrupper som typisk formes i integreringsleirene til sosialistene/kommunistene/marxistene, der selv Nancy Pelosi velsigner dem og sier at folk må få gjøre det de selv vil gjøre, der pøbelen skal få alt av frie tøyler, ja der hele den amerikanske samfunnsstrukturen skal gruses, da må vi bare innse at vi er kommet til veis ende.

Kanskje ser vi nå at feminiseringen gikk for langt, der mannen ble satt på potta, og der de enda jobber for å få fjernet far både heime og i politikken. Og der muslimene for lengst har oppfattet dette, der de snart er i flertall og der de aldri vil vike tilbake for det de står for. 

Ja sannelig, vi går spennende tider i møte når vi snart skal se hvordan den feministiske vestlige verden vil møte et aggressivt islam? Og som i mye større grad er styrt av macho-menn med maskuline verdier.

Ja hva skjer da i et samfunn som har mistet sitt samfunnslim og som t.o.m har fjernet politiet og jernhånden? Et skrekkeksempel er hva som skjedde etter Tito i Jugoslavia samt Syria og Libya, når også den sterke mann forsvant? Og det er vel den hånden som EU og eliten i Europa ønsker å representere?

Var det noen som nevnte Romerriket her?
For den som sover i Demokratiet, han vil fort våkne opp i diktaturet!

Og det verste er at da har man vel heller ikke fortjent noe bedre?

Amund Farfors