Vil ny-marxistene klare å ødelegge Vesten?

Av P54. 

Vesten er allerede ødelagt og den oppvoksende slekt er blitt indoktrinert på barnehager og skoler. Det må en oppvåkning til blant kristne som må mobiliseres til bønn og action for fienden har inntatt alle samfunnsinstitusjoner og jobbet iherdig for å innføre sin agenda. Kristne har blitt lullet inn i en søvn og at de ikke skal engasjere seg i politikk eller samfunnsliv, det skal liksom overlates til de onde og vi må for all del ikke fremme hva Bibelen sier da de politisk korrekte tar anstøt. Satans forførelser derimot skal indoktrineres overalt. Uten kristnes bønn og vilje til å stå for Gud og hans ord kan vi ikke vente Guds inngripen, men at forfølgelsene vil øke i styrke. Da Israel var undertrykt i Egypt ropte de til Gud og han hørte. Men det måtte også action til.

Husk også å lære av Samson, fienden brukte en kvinne, noe han ofte gjør, for å ødelegge hans tjeneste. Vi husker også Jezebel i GT hvordan hun forfulgte og ødela Guds profeter og Jezebel i NT hvordan hun forførte kristne til hor og avgudsdyrkeri.

Slike Jezebel ånder kan snike seg inn overalt og komme med anklager og vranglære som forfører ubefestede sjeler og søker å stoppe munnen på Guds tjenere. Hverken Jesus eller apostlene var redde for å tale sannheten om folk om det var aldri så mye til anstøt for noen. Husk hva som skjedde med Johannes da han talte sannhet om Herodes og kona hans. Det kostet ham hodet for kona ble fornærmet. Fra Adam til den dag i dag bruker fienden veldig ofte kvinner for å stoppe de som tjener Gud.

Det var kristne menn som formet Grunnloven i USA og Norge, politikere i Norge måtte offentlig bekjenne Jesus Kristus som Herre og Frelser for å være med i politikken. Kristne engasjerte seg i styre og stelle, de bygde skoler for at alle skulle lære å lese Bibelen. De var engasjerte i samfunnslivet som førte til mer gudelighet. Så ble kristendommen vannet ut, det var mer om personlig frihet og ansvaret for samfunnet ble overlatt til sekulære, til sosialister og kommunister som overtok lærerstanden og media i kjent kommunist stil. De tok over politikken og sekulære politikere kuppet kirken mens kristne gjemmer seg på bedehus i helgen og ser på det som synd å blande seg inn i politikken.

Alt dette kom i kjølvannet av at kvinner fikk stemmerett og tok over ledelsen i hjemmet og samfunnet i en misforstått måte å elske kvinnene på. Guds orden ble reversert og konsekvensen ser vi idag. Jesus kalte kun menn som apostler og innordnet forskjellige tjenester for menn og kvinner. Ingen kjønnskvotering der i gården. Likeverd, men ikke likestilling.

Historien om Nehemja forteller sitt tydelige språk, murskjeen i ene hånden og våpen i den andre, de ba, de jobbet for saken, de forsvarte seg og stod fienden imot og lot seg ikke skremme. De knelte ikke for fienden, de unnskyldte seg ikke for fienden, men jobbet mot målet og hadde Gud med seg. Tro uten gjerninger er en død tro. Bønn og action gikk side om side. Se bare hvordan Islam utbrer seg, de ber til sin gud, de infiltrerer og inntar nye områder mens kristne lar det skje og legger til rette for sin egen forfølgelse. Venstresiden som er fiende med kristendommen bruker Islam for å oppnå sine mål.

P54