En hovedbjelke i norsk utenrikspolitikk

Slik ser lungekreft-celler ut. (Foto: Welcome Images/Flickr)
Av Kirkehøyden. 


MIFF skriver følgende i sin artikkel: 

Ny metode kan vurdere sannsynlig risiko for spredning.

Ved en tilfeldighet har israelske forskere oppdaget en ny måte til å vurdere sjansen for at kreftpasienter vil oppleve spredning og nye kreftsvulster.

Til tross for vellykket fjerning av ondartet kreftsvulst, ender det ofte med dårlig resultat for kreftpasienter fordi det allerede har vært spredning i kroppen. Normalt tar det tid å fastslå etter en operasjon hvor stor sannsynligheten er for spredning. Nå kan en ny israelsk oppdagelse føre til at denne ventetiden blir mye kortere, og at vurderingen av risiko blir mer korrekt og målbar.

– Med vår nye metode blir sannsynligheten redusert for at pasienter vil bli fortalt at de ikke vil få nye kreftsvulster når det ikke er tilfelle, sier professor Daphne Weihs til Times of Israel. Metoden kan være livreddende, ved at nye svulster kan bli oppdaget tidlig og bli fjernet før de får sjanse til å utvikle seg.

Weihs forteller at metoden, «som all den gode vitenskapen», ble oppdaget ved en tilfeldighet da en studentforsker plasserte kreftceller i en polymer-gel. Noen av cellene beveget seg og «skjøv seg selv» inn i gelen. Weihs forstod at kraften cellene brukte mot gelen er den samme kraften de vil bruke til å spre seg rundt i kroppen og bringe kreften til nye områder. Ut fra dette utviklet hun en modell som kan forutsi hvor stor sannsynlighet cellene har for å forårsake sekundære svulster.

Resultatene av den første forskningen til Weihs og hennes kollegaer er allerede publisert i Annals of Biomedical Engineering. 

-  - -

En hovedbjelke i norsk utenrikspolitikk er å støtte og finansiere terror org. hvor Willoch er æresmedlem. Den har to oppgaver 1) destruere Israel og 2) tilintetgjøre jøder. KrF og Venstre er medlem i den samme regjering.

Jøder har stjålet det palestinske folks land? Nei, det har aldri eksistert et slikt folk, annet enn at keiser Hadrian gav det navent til Judea og Samaria i 133 AD. En fornermelse av jøder, for deres fiender var, med absolutt ingen forbindelse til "palestinere." Det er en KGB oppfinnelse fra 1964, applisert av egypteren og terroristen Arafat etter juni 1967, da muslimske diktaturer gav opp å begå folkemord på det jødiske folk. Før det var det ingen som ville ha noen palestinsk stat, ikke en gang "palestinere."

Jøder kjøpte hver m2 land, restaurerte det med enorm innsats, startet landbruk og industri. Så kom muslimer, som de kommer til oss for ta hva andre har bygd. De er alle innvandrere, avslørt av både navner og dialekter. 

"From a small village of a few thousand inhabitants, Tel-Aviv has grown into a most impressive modern metropolis of over 200,000. They have truly done much, with what all agree, was very little. Once again the land of Israel was desolate and underdeveloped before the Jewish migration..” (Robert F. Kennedy)

The Jews point with pride to the fact that over 500,000 Arabs in the 12 years between 1932 and 1944, came into Palestine to take advantage of living conditions that existed in no other Arab state. This is the only country in the Near and Middle East where an Arab middle class was in existence.” (Robert F. Kennedy).

Kirkehøyden