NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 18. august 2020

Ettergivenhet overfor fremmed kultur

BLM-demonstranter til hvite: − Gi oss husene deres!
Av Dan Odfjell. 
(Publisert i Norge IDAG 12.08.2020).

Det skjer i det enkelte hjem og det skjer nasjonalt, at man rett og slett gir etter for uregjerlige ungdommer som ikke vil vise respekt. Tvert imot, som utviser ulydighet og dyp løgnaktighet og det som verre er.

Slikt er ille på et familie-plan, men det representerer dog mer isolerte tilfeller. Verre blir det når det «metodisk» eller i stor skala «tillates» på riksbasis hvorved mobben slik oppmuntres til økende ugjerninger. For mobbens sanne «natur» er økende uregjerlighet i et tillatt vakuum av manglende politimyndighet, dvs. konsekvensene av uakseptabel medmenneskelig oppførsel.

Lovløsheten
Problemet ser vi i byer hvor lovløsheten får regjere fordi myndighetene feigt viker unna. Hva som mangler er altså streng justis og sterk politi-tilstedeværelse mot all truende ulydighet, voldsutøvelse og kriminalitet. Ellers er også Norge på vei mot svenske tilstander. Det må bare innrømmes, norsk politi er ikke trenet for multikulturelle tilstander.

Resultatet er anarki og et samfunn ute av kontroll.

Politikerne tar ikke ansvar i mange land fordi de kan ikke holdes til ansvar... Det har de utspekulert sørget for. De står slik selv i veien for et opplyst, fordragelig og multikulturelt samfunn. Dessverre, dette går på ønsket ufortjent gjenvalg, makt og privilegier. Slik imidlertid er de skummelt lik de «totalitære» og derfor drifter vi også i sistnevntes udemokratiske retning.

Samfunnskontrakten
For til syvende og sist er samfunns-kontrakten for deres «myndighet» basert på at de til gjengjeld beskytter oss. Dersom ikke, bortfaller mandatet, og en totalitær makt vil måtte tillates for å holde orden på de gemene massene. Presist likt land som Kina og Russland - og ikke å forglemme de islamsk diktaturene. For utvilsomt, en slags samfunnsmakt må opprettholdes, trist men om nødvendig med tvang.

Problemet er, fanden vil ha mer. Er diktatoren først på plass, gjør han straks klart «sitt privilegerte hoff», og er deretter vanskelig å bli kvitt. Han er neppe kristelig, men kanskje islamist.

Den kristne kulturen
For ydmykhet og Guds kjærlighet står i veien for rå jordisk makt. Dette sier jeg ikke hardt og intenst, men tillater enkelt å påpeke at den kristne kulturen har supportet de ideer og de tekniske og andre fremskritt som har skapt Vesten og dens goder - som alle andre folkeslag nå vil ha, eller misunner oss.

De som kommer til landet fra urolig steder i verden, kan ikke bibeholde sin mer aggressive kultur, som er i kollisjon med vår tro og kultur, forfatning og snille tradisjon.

Så vil ateistene si, vi tror ikke på Gud, vi tror ikke på noe. Hvilket er mye av samfunns-problemet, fordi et vakuum dannes som vil fylles. Og et samfunn i intern strid med seg selv vil gå til grunne.

Jeg anbefaler boken «Mot nasjonalt sammenbrudd» av Halvor Fosli. Dette kan selv en ulært person med sunt bondevett forstå, at orden må gjelde. Ellers blir kampen uregjerlig oss mann og mann imellom, et sant kaos og et fritt Norge en saga blott.

Respekt for grenser
Demokrati krever også grenser land imellom, ellers flyter likt og ulikt som det reneste ustoppelige Kina-viruset. Problemet i Vesten er at noen, sågar på innsiden, har interesse av å bryte fredlige oss ned.

Slike tror, som i den mislykkede revolusjonen i Frankrike, at kommer «de rette» til makten, kan alle gjøre som de vil. Dessverre, det er noe venstrevridde agitatorer nå søker å selge. De forstår neppe seg selv som forløperne til «diktatorene» som bare venter på unnskyldningen til alternativ diktatorisk samfunns-kontrakt - opprettet under løgnen at diktatoren forstår dere bedre... Men tro ikke på julenissen.

Dyret i oss
Verden vil bedras, til alle tider. Vi mennesker har dyret i oss. Jungelens makt er den sterkestes makt. Agitatorene utgår fra ønsket om egen makt og ut fra den «forlokkende» kommunismen, om en-verden-tanken. Ren utopi. Eksemplene på kommunismens virkelighet er mange. Den individuelle friheten forsvinner raskt. Det nylige skremmende eksempelet er Venezuela, fra-flyktet nå av 3 millioner mennesker, tildels nærmest barfot over grensene for å slippe unna korrupsjons- og narkotika-veldet som der regjerer.

Men riksmediene med NRK i spissen vil ha oss orientert mot venstresiden. Men ikke noe land som er gått lengst i den retningen, adlyder de såkalte menneske-rettigheter. Jeg viser senest til Kinas uhyrligheter og påminner historien om greske Sisyfos, den mytologiske kongen som ble dømt til å rulle en stor stein i oppoverbakke til evighet. Alltid og like før han nådde toppen, rullet steinen helt ned igjen.

NRK -ensrettingen
Dette belyser marerittet til agitatorene, med NRK i spissen. At norske regjeringer på rekke og rad tillater ensidig ensretting på 5-6 milliarder skattekroner - for en kanal, uten konkurranse, er verre enn tillatelig. Det er idiotisk i et sant demokrati. Som vi følgelig ikke er.

Hvordan skal vi få rokket med disse dumhetene som regjeringer tillater. Jeg leste på resett.no kronikken «Vi som elsket Sverige» hvor forfatteren undret seg hva har skjedd. Knapt til å undres over når de svenske politikerne i sin ufattelige visdom har ønsket Afrika og Midtøsten med analfabetisme og primitive stamme-klaner på varig besøk. De begjærer våre goder, men behøver ikke arbeide for sin pensjon. Alle må arbeide som forutsetning for innvandring.

Stakkars Sverige...

Dan Odfjell - samfunnsdebattant