Hvordan beskytte seg mot falske nyheter

Av Kirkehøyden. 

Jeg leser på NRK's nettside om Amal Bachour Fares som gir opp et kriserammet Libanon og reiser til USA.

Slik går når en kristen sivilisert nasjon slipper inn muslimer - favoritt religionen til NRK, som dere feirer med slik kjærlighet.

Libanon var en gang en kristen perle - PLO og muslimer satte opp veisperringer og henrettet alle med kristne navn. Brigitte Gabriel, som nå kjemper for sitt nye hjemland USA, har fortalt denne historien, lå i dekning som barn i syv år med sin familie. 


Dette er Norges fremtid, som NRK ivrer slik for, og dere fungerer som PLOs propaganda-arm inkl HAMAS og Hizbollah, som alle har lovfestet Holocaust 2 - det liker dere på huset. Det ligger nok i dette politiske slektskapet: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, jødehatet er alltid limet, og fascismen kommer alltid fra venstresiden

Folkemordet på kristne arabere fortiet NRK helt til Israel rykket inn og stoppet det, for det er bare gøy for NRK å rapportere fra Midt Østen hvis jøder kan demoniseres og lyves om. NRK satte straks i gang med å lime et folkemord på Israel, som de ikke begikk. ALLTID FAKE NEWS og ingen skam, det er varemerket.

Så må man nesten le når man leser følgende overskrift - også på NRK's nettside: "Informasjonskrig: Hvordan beskytte seg mot usannheter - Slik avslører du falske nyheter". 

- Første bud for å beskytte seg mot falske nyheter er: Ikke slå på NRK og TV2.

Kirkehøyden