Kan vi virkelig stole på kulturminister Abid Raja?

Av Amund Garfors. 

Her forleden leste jeg at Kulturminister Abid Raja nå går ut med en såkalt "dugnad" og en handlingsplan mot rasisme. Ja, dette er en handlingsplan som jeg har etterlyst i flere tiår, og der det virkelig var på tide at noe slikt ser dagens lys i dette halvislamiserte landet.

Norge har nå ligget åpen for islams inntreden i landet siden 60-tallet, der våre myndigheter og politikere har ønsket denne ideologien velkommen. En farlig ideologi forkledd som religion og som har forandret dette landet til det ugjenkjennelige. De som har orket å sette seg inn i islam, noe undertegnede har prøvd i over 40 år, de vet at det endelige målet for islam, som er stipulert og beskrevet av Mohammed i hans bok Koranen, samt diverse andre tekster, det er at hele verden skal islamiseres og at islam skal dominere menneskeheten.

Det blir nå ansett som høyreekstremisme bare å sitere hva islamske tekster faktisk sier. Og det er et udiskutabelt faktum at Koranen oppfordrer til aggresjon, hat og vold mot nesten 80% av alle mennesker på denne jord, og som ikke er muslimer. Dersom man tar muslimske kvinner med i dette regnestykket, og som heller ikke har fulle rettigheter i islam, så ser man jo fort også islams hat og diskriminering mot nesten 90% av planetens befolkning.

En imperialistisk krigsideologi som har spredt vold, hat og folkemord på flere kontinenter i 1400 år, de får altså beskyttelse av norske myndigheter. Dette støttes av vår nye pakistanske og muslimske kulturminister Abid Raja, som i tillegg figurerer som likestillingsminister. En hån og en skandale av de største dimmensjoner. Men faktisk er det nå så galt i kongeriket at islamsk galskap støttes nå av av absolutt alle partiene på Stortinget, inkludert FrP.

De samme gruppene som gjør dette, de hevder samtidig at det er en høyreekstrem konspirasjonsteori å påpeke at det foregår islamisering av Norge for full maskin, og at myndighetene støtter dette.

Men nå har de latt Abid Raja, denne frekke og ufyselige fyren som klarte å lure seg inn som kulturminister i et kristent land, til å snu alt på hodet. Her skal det ikke snakkes om realitetene. Nei, de hatefulle og intolerante talemåter og holdninger fra islamister mot vestlige samfunn og vårt levesett, det opptar ikke denne Abid Raja, og som taler med flere tunger. Han vil ikke bli konfrontert med hatet som nordmenn føler hver enste dag fra muslimer som går berserk i gatene i norske byer. Han vil heller ikke høre et knyst om de hatefulle holdninger fra muslimer mot jøder og kristne.

Og for Abid Raja er islam-kritikk synonymt med "hat" noe som skal brukes for alt det er verdt for stoppe saklig kritikk mot islam og muslimer som går berserk i vårt land med overfall, knivstikking, voldtekter, bilbranner, slag og spark, der de unge må gi fra seg både mobiltelefoner, penger og merkeklær. Dette er kritikk av islam som må tåles, en ukultur som ikke har noe i Norge eller andre siviliserte land å gjøre.

Nå Abid Raja nå går ut og etterlyser en handlingsplan mot hat og diskriminering, så vil jeg henstille til ham at han begynner med sine egen pappenheimere! Hva om han holder kurs for disse imamene som sitter der i disse reirene sine og drar i trådene?

Nei, vi ønsker ikke noe slags klankultur, æreskultur, æresrelatert vold og drap, systematisert kvinneundertrykkelse, tvangsekteskap, kjønnlemlestelse og annen ukultur som er et fremmedelement i vårt land. Og som dessverre kom rekende sammen med islam og som er bragt hit MOT nordmenns vilje! Dette burde vel være en helt kurant og uproblematisk beskjed til disse menneskene som har tvunget seg inn i landet vårt? Når ikke statsminister Erna Solberg har hatt ryggrad til å opplyse disse menneskene om slike naturlige ting, så kan vi kanskje spørre Abid Raja hva han mener om den saken?

Ja det er mange problemer som er kommet hit til Norge i kjølvannnet av islam. Problemer vi aldri ville ha hatt dersom våre svikefulle og uansvarlige politikere hadde lagt dette ut for folket, og spurt om de var villig til å ødelegge et tidligere godt, trygt og kristent land som nå snart ikke er til å kjenne igjen.

Og dersom man ikke skal få lov til å påpeke og problematisere dette, fordi det da blir sett på som hatefulle ytringer, ja da er vi virkelig ut på en farlig ferd over meget tynn is. For da vil vi aldri kunne få en redelig og åpen debatt og heller ikke noen som helst nødvendige endringer. Noe som trolig ligger i hele denne planen, og som Høyre og Erna Solberg støtter fullt opp om...

Det er da i praksis å gi islam fritt spillerom til uhindret å enrde vårt trygge og gode samfunn, der vi stadig skal tilpasse oss mer og mer til islamske særkrav, ja ren islamisering. Og som Abid Raja har fått i oppdrag og full frihet til å gjøre. Snakk om at forræderiet er kommet lang og mye lengre enn hva den gangen Vidkun Quisling tok makta i landet?

Nå er det på høy tid at folk begynner å innse hvilke politikere som styres oss. For de er ikke våre venner, men jeg vil påstå de hater oss!

For meg virker det som de satte inn Abid Raja som fikk oppgaven å få fortgang i ødeleggelsen av landet og som i praksis betyr å sette munnkurv på befolkningen, Der all kritikk av islam skal forbys med lov. Der vi skal stå med lua i hånden i vårt eget fedreland, ja der vi skal akseptere disse fremmede uskikker og ukulturen, der Raja bruker sin stygge retorikk og sin glatte polemikk som like godt kunne vært hentet fra og inspirert fra det muslimske brorskap.

Det er ikke en dag for tidlig å rope ut et kraftig varsko, da dette vi nå ser det er begynnelsen på og noe som i praksis å gi islam fritt spillerom til uhindret å endre vårt samfunn stadig mer til et shithole-land. Slik at det tilpasses mer og mer til islamske særkrav og den totale islamisering!

Amund Garfors