Opprørere kaster stein og betong på politiet i Portland

Fra Breitbart

Demonstranter kastet angivelig stein og biter av betong på politioffiserer i Portland fredag ​​kveld etter at myndighetene erklærte en ulovlig folkeforsamling.

“Til tross for offentlige kunngjøringer, fortsatte publikum å blokkere trafikken på East Burnside Street og flere fortsatte å skyldnere på Kelly Building eiendom”, Portland Police Bureau (PPB)  sa i en pressemelding lørdag. 

Da politiet spredte publikum, fortsatte de imidlertid å skyte steiner, flasker og sprengstoff mot dem. 

På tross av all denne galskapen som nå skjer både i USA og Europa fortsetter politikerne og elitene våre å støtte BLM og Antifa, samtidig som de ser ut til å være fullstendig hjernevasket av venstremedienes anti-Trump kampanje.

VG har spurt journalister, redaktører, politikere, og diverse andre personer i den norske «eliten», om hvem de tror vinner presidentvalget i november.

Få av dem som er spurt gir Trump en sjanse. Frps Carl I. Hagen og Abid Raja fra Venstre gir Trump litt skryt, og har troen på at han blir gjenvalgt. Ellers er det negative kommentarer om Trump fra dem som er sikre på Biden-seier.

Det er som Barley skriver i en kommentar: 
Det ser ut til å være en heller flat læringskurve hos de hjemlige "eksperter". Men det gjør det bare enda festligere utover valgnatta. Det er kun tidenes valgfusk som kan bringe Bidens stedfortreder inn i den hvite kåken. Mitt tips er at Trump får minst et par millioner flere stemmer denne gangen, og vinner 31 stater. Det er bare og takke BLM og Antifagjengen for deres bidrag til å få folket til å gjøre et særdeles godt valg.

Hvorpå Sverre Høegh Krohn svarer med følgende: 
Jeg tror han vinner med enorm margin. Maslows behovspyramide er den viktigste, i bunnen rår frykten. BLM og demokratene har klart å skremme amerikanerne. Ingen har gjort en bedre jobb for å gi Trump seieren enn BLM.