Partiet for de fattige og undertrykte nominerer en rik, hvit, gammel mann og en politijurist

Fra Babylom Bee

USA: - Partiet som hevder å representere minoriteter, fattige, undertrykte og marginaliserte har nominert en gammel, rik, hvit mann og en politijurist, bekreftet kilder tirsdag.

"Hvis du vil kjempe for undertrykte minoritetsgrupper, må du stemme på denne rike, hvite gamle mannen som forfattet krimlovforslaget fra 1994 og denne korrupte politibetjenten som har gjort karriere på å kaste minoriteter i fengsel for ikke-voldelige narkotikaforbrytelser" sa en talsperson for DNC. "Det er den eneste måten å bekjempe de etablerte."

Ifølge kilder hos DNC har den gamle, hvite fyren du skal stemme på, for å vise at du elsker og respektere kvinner, blitt anklaget for upassende seksuell atferd mot flere kvinner. 

"Flere bilder som sirkulerer på internett, viser bevisst at Joe Biden er veldig glad i kvinner og barn" skrev Snopes, internet's fremste faktasjekkere.

Kampanjeanalytikere mener at politijuristen styrker den rike, hvite gamle mannens sjanser til å bli president ved å bringe inn sårt tiltrengt politisk identitetspolitikk, sammen med hennes nyvunne holdning til å avkriminalisere mange forbrytelser hun tidligere straffeforfølgte, samt å avskedige mye av politistyrken i løpet av et år der det å være en gammel, hvit mann og mot kriminalitet blir sett på som en hindring. 

"Se, han har til og med nominert en farget kvinne til å være sin visepresident som en ekte mester for de fattige og undertrykte ville ha gjort" rapporterte Brian Stelter fra CNN. "Bare bruk øynene og se: det er bare ett parti her i landet for folk som bryr seg om de nedslåtte."

På publiseringstidspunktet sendte DNC ut flyveblad-annonser om hvordan politijuristen de har nominert en gang kalte seg "toppsjef" i California, truet med å arrestere foreldre til skulkende studenter og prøvde å holde fanger i fengsel så lenge som mulig for å bruke dem til billig arbeidskraft, mens hun samtidig stod frem i annonser på kysten og i storbyene med klipp fra intervjuet hennes der hun skryter av hvor mye pot hun røykte fordi hun er en del av det Jamaicanske miljøet.