NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 24. august 2020

Valgforsker Hilmar Mjelde (38) er slett ingen USA-ekspert

Seniorforsker Hilmar Mjelde
Av Kirkehøyden. 

Norsk Main Stream Media fremstiller Hilmar Mjelde (38) som "USA-ekspert" når han hevder at "Trump er en inkompetent og uegnet president".

Du er ingen ekspert, men et indoktrinert  produkt/ et hjelpeløst offer av min egen generasjon 68ere. Jeg var konservativ student op 60/ 70 tallet, og kjenner dette løgnaktig marxistiske pakket første hånd. 

Frank Aarebrot trakk nazi kortet mot Trump, her er diagnosen

Dere er på nivå med de verste nettroll, uten argumenter, men med "guilt by association," nazi-, rasist- og en håndfull andre kort, alle i Hillarys "deplorable speech."

Du/ dere forsker ikke, men driver avskrift fra CNN,  "akademia" i USA, som alle de andre "ekspertene," her på berget. Og dette er typen "akademikere," som har gitt deg "utdannelse." 

Uvitenhet i nte potens, hvordan er det mulig?

De (SV tanter) har tatt deg fra barnehagen opp til høyere liksom "utdannelse," og møblert den lille hjernen din. Så stiller du med et kart, som ikke har noe med terrenget å gjøre, før eller siden går det utfor stupet. 

Nå er du/ dere imponert av en senil Biden, som gjemmer seg i en kjeller, og leser svar fra "teleprompteren" på spørsmål han har fått på forhånd, fra korrupt media, som vi har her - pluss "akademia." Han har ingenting å vise til i sine 47 år, som politiker, aller minst som VP under muslimen Obama. Trump svarer ad hoc på hvert spørsmål de kaster etter ham, alltid like brilant.

Trump er den største av alle presidenter, fortjener en plass på Mount Rushmore, selv større enn Reagan. Han reddet Amerika (verden) takket være de opplyste  "blue collar workers," de som forholder seg til virkeligheten (terrenget) der ute. Akkurat som en snekker, som bygger ett hus, fra arkitektens tanke,  tegning til ferdig produkt - hos dere er alt støy inne i skallen.  De samme skikkelig arbeidsfolk, som skjønte at Carl I. Hagen, så galskapen. De gav Trump makten, via guddommelig intervensjon - det er hva det er.

Ved siden av å vinne den kalde krigen, uten å avfyre ett skudd var Reagan briljant på de fleste områder. Bare med støtte fra sin venn Thatcher, som reddet den syke mann i Europa fra marxismen, med støtte fra de samme opplyste velgerne. "Ekspertene," som deg skjønte ikke bæret. Og du og Lodgaard er endog verre enn dem på 80 tallet.

Følg document/ Hans Rustad, de har fått hver eneste detalj rett, fra Trump kom ned rulletrappen i juni 2015. Og vi var tre konservative evang. kristne, som jublet etter den første talen, fordi vi forstår førstehånd hva som skjer i USA. En av oss la straks inn en "bet" med gode odds, og vant nok til denne bilen.  

Der har du en sann ekspert, hvorfor kontakter du ikke ham, før det er for seint. Du/ dere vil bli kledd naken for alle å se om ikke for lenge, stå uten karrierer, bare tomme løgner.

Østhassel vet mer, en sann Amerika ekspert, dro til USA og jobbet som håndverker i ungdommen. Var ikke politisk, men kom hjem, så våset til slike som deg, "akademia," NRK og resten av løgn media. Hva de  fortalte det intetanende norske folk om USA. Du har ikke peiling, like lite som alle "ekspertene," som var i sjokk etter Reagans "tear down this wall speech"  


Hans egne eksperter holdt på, strøk det fra av manuskriptet flere ganger, og i bilen til Brandenburg skrev Reagan det inn igjen med hånd. Og "ekspertene" har i alle år håpet på at ingen leste  våset deres før denne store statsmannen viste dem og verden sant lederskap. Trump er endog større, og jeg skal komme tilbake til deg din indoktrinerte liksom "ekspert."

Kirkehæyden