NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

søndag 13. september 2020

350 liberale religiøse ledere med støtte til Joe Biden

Den Lutherske LGBT prestinnen Nadia Bolz-Weber
er blant dem som vil støtte Joe Biden.
Fra Søkelys.com - tipset av Olav Hermod Kydland. 

350 liberale religiøse ledere med støtte til Joe Biden -liberale kirkesamfunn støtter Biden mens evangeliske kristne støtter Trump. 

Fosterdrap helt frem til fødsel, økt økonomisk støtte til Planned Parenthood, mer støtte til LGBT agendaen og ytterligere liberalisering og avkristning av samfunnet er blant de kameler mer enn 350 religiøse ledere er villig til å svelge for å kunne fremstå som politisk korrekte. Ifølge en liste som Religion News Service har fått eksklusiv tilgang på, kommer støtten fra et mangfold av religiøse ledere, hvorav noen støtter en presidentkandidat offentlig for første gang. Mer enn 350 ledere i ulike amerikanske religionssamfunn har skrevet under på et opprop til støtte for Joe Biden og Kamala Harris. Det er både kristne, muslimer, jøder, hinduer og sikher blant underskriverne som ønsker å markere støtte til at Biden/Harris skal sørge for å gjenopprette nasjonens verdier. Det vi ser er at skillet mellom evangeliske kristne og liberale kirkesamfunn blir tydeligere og tydeligere.

Mens evangeliske kristne ledere står støtt på sin støtte til Donald Trump og oppfordrer kristne til å stemme Trump under høstens valg, har liberale religiøse fra de tradisjonelle kirkesamfunnene endt i senga med muslimer. hinduister, sikher og jødiske religiøse. Det er en kjent sak at amerikanske jøder tradisjonelt har stemt på demokratenes kandidater. Det er primært progressive og liberale navn som ser ut til å stille seg bak Joe Biden og Kamela Harris, mens evangeliske kristne maner Guds folk til å stemme på Trump. De 350 religiøse lederne som fortrinnsvis kommer fra kirkesamfunn og religionssamfunn som ikke kan kalles kristne har dermed falt ned på å støtte en kandidat som ikke vil fordømme vold mot uskyldige. Mens Donald Trump klart og tydelig har fordømt all vold som har utspilt seg i de siste månedene, har Joe Biden bare valgt å fordømme politivold slår Christina Bobb fra Online America News fast i kommentaren under:


Tidligere undersøkelser har avdekket at støtten blant evangeliske kristne til Donald Trump er høyere i år enn under 2016 valget. Mange kristne har registrert hvordan byer som er styrt av den politiske venstresiden er i ferd med å kollapse i kriminalitet, sosiale problem og fattigdom. Resultatet av demokratenes vanstyre er at stadig flere amerikanere rømmer demokratisk-kontrollerte delstater og flytter til mer velstyrte og tryggere stater hvor det er republikkansk styre. Link til RNS artikkel