NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 18. september 2020

Åpen brev til Ordfører Rune Edvardsen, Narvik kommune

Av Amund Gardors. 

Kjære Rune Edvardsen!

Undertegnede ser at du uttaler deg i Nettavisen til "Fremover" der du forteller at Narvik kommune kan stille opp på kort varsel, og ta imot 25 såkalte flyktninger fra Morialeiren på Lesbos.  Ser ikke ut som du Edvardsen enda har fått med deg at en rekke av disse menneskene, og som du mener en fattig kommune som Narvik skal ta ansvaret for, de har sjøl vært med på å brenne ned denne leiren på Lesbos! Og der du mener de nå skal premieres med opphold her i Narvik? Og der de kan leve i sus og dus og drive dank på NAV-støtte? 

Jeg synes ikke du burde stille opp i samme hylekoret som disse kvinnelige ordførerne som sto fram på rekke og rad på TV2 her forleden. Og der de mente det var uetisk å bare ta imot 50 av disse. Mens de var svært så  misnøyde vedrørende Norges tårevåte hjelpekampanje for disse afghanske asylsøkerne i Moria-leiren. En leir som de sjøl hadde satt fyr på!!

Nei Edvardsen, vær så snill, ikke la deg påvirke av disse kvinnfolka. Dette er kvinner som lar følelsene styre, kobler ut hjernen, der fornuften er blåst bort. De mener visst at vi får ikke mange nok slike migranter, og som koster oss milliardbeløp. Der de ikke får disse kriminelle brannstifterne fort nok nordover? Og der galskapen og naiviteten ikke ser ut til å ha grenser!

Eller er det store penger dette handler om Edvardsen? Du har jo også en nokså slunken kommunekasse, og det vil jo hjelpe med de 1,25 millioner pr. stykk, dersom du skulle fått ditt ønske oppfylt?  For staten er alltid raus når de kan bruke penger på å destabilisere et samfunn. Og du klarer ikke å se lenger enn akkurat enn til det punktet? Ikke la deg friste!  For hva skjer den dagen staten ikke lenger betaler? Hva om vi tok ei lokal folkeavstemning om dette problemet Edvardsen?  Kunne jo også vært morsomt å gått rundt med et påmeldingsskjema til frivillige husverter og sett hvor mange av dem som faktisk skreiv under?

Så kan også de som undertegner vite at det i framtida blir helt fantastisk å betale mer skatt, miste pensjonspenger, få enda dårligere støtte og tilgang på helsevesen og NAV sine rause ordninger. Ja, at de samtidig sier ja til mer innvandring, der de  godtar dårligere tilstander på eldre- og sykehjem. Samtidig som det skjæres ned i barnehagene og skolebudsjettene?

Til slutt vil jeg bare oppfordre deg Edvardsen til at du kan "leve deg inn i mangfoldets virkelighet" - der du tar deg en tur til Rinkeby ved Stockholm eller en tur til Malmø. Få gjerne politiet til å ta deg på en rundtur, og bo noen døgn i et av "de glade mangfolds strøk", der du virkelig kan kjenne den "gode multikulturen" på kroppen. Jeg har vært der, og det var så skremmende at jeg måtte ta til tårene...

Hva som får fornuftige og oppegående folk til å forlange fortgang av sitt eget fedrelands ødeleggelse, det vil jeg aldri forstå, fatte eller begripe. For dette har ikke noe med godhet å gjøre, men derimot ren ondskap og et hat mot sin egen befolkning! For dette er nok en villet politikk. Men likevel, så dum nekter jeg å tro at selv politikere kan bli. Der de uten videre fyller opp landet sitt med mennesker som blir importert og som kommer hit for å ødelegge vår sivilisasjon!

Ja Edvardsen, nå står det mektig dårlig til hos våre granner i øst, når endelig t.o.m statsminister Løfven nå innrømmer, at det er en sammenheng mellom innvandring og tung kriminalitet. Dessverre er svenskene for seint ute, der tusenvis av hans landsmenn har lidt under denne galskapen i flere tiår. 

Ikke en dag for tidlig at vi nordmenn begynner å lære av fadesene til svenskene. For det kan bli en dyrekjøpt erfaring, dersom godtroende og tillitsfulle hjertevarme nordmenn lar seg lure trill rundt av islam. Og som kommer nesten umerkelig snikende og krever større og større plass i samfunnet. Et lite skritt her, og et lite skritt der. For husk det Edvardsen, islam har ingen hastverk. Så la deg ikke lure.

Nei, ikke la det skje, for det er ingen vei tilbake! 

Ankenes, 15.09.2020  Amund Garfors