Dommeren Ruth Bader Ginsbergs død kan endre USA

Av Kirkehøyden. 

Dette skriver avisen Vårt Land, 19 september.

Ja, la oss håpe på nok en konservativ dommer, så Amerika som fikk kristen Grunnlov (som påvirket vår Grunnlov) ble et lys for hele verden kan reddes. Vårt Land er ikke noen kristen avis, men marxistisk, som har avkristning fremst. Og dekningen av Trump er en vits, som resten av løgn media, her og i USA.

Venstresiden i USA og Norge tar våre land mot barbari. Ved siden av avkristning, slipper USA og Norge inn muslimer. Det senket den kristne perlen Libanon. 

Norgesvennene PLO og andre muslimer satte opp veisperringer og summarisk henrettet alle arabere med kristne navn. Denne flotte kristne kvinnen forteller om det, hennes barndom og nå skal hun redde USA fra arabisk fascisme, kombinert med "liberalism" - barbari i annen potens. 


I tillegg kommer velsignelse av grov synd og sodomi, som Høyesterett fikk igjennom i USA, med den forræderske Roberts. Jeg visste han ikke kunne stoles på, som alle andre som går rundt og bare gliser, uten å si noe morsomt. 

Ayn Rand sa det om Carter, så jeg har overvåket det siden 70 tallet, og det slår aldri feil. Kristen og liberal er umulig. Du henretter ikke barn, slik at de ikke kan komme til Jesus. Dette er folkemord på det ufødte liv.

Men "the liberals" i USA tar det lenger. De henretter fødte, fullt "viable" barn, for å selge "body parts". Inntektene skal bl.a. finansiere demokratene via det nazi inspirerte "Planned Parenthood" / "Planned genocide",  jfr stifteren Margaret Sangers intensjoner om å utrydde de mindreverdige svarte. Derfor legger de den dag i dag flest klinikker i svarte områder. 

Det sies at om barnet klarer å flykte ned gangen på klinikken etter fødselen, løper de etter det for en grunn: Mord.

Trump er den største av alle presidenter, og gir landet tilbake til det sanne amerikanske folket, som står på det Amerika vi alle elsker / elsket, fundert på den judeo kristne kulturarv.

God Bless president Trump and God Bless America!

Kirkehøyden

Kommentarer