Er det diktaturstaten Norge som er på vei?

Av Amund Garfors. 

Jeg trodde knapt mine egne ører og øyner i dag, da vi fikk høre på nyhetene at nå skal nordmenn få munnkurv og bli kneblet, ja t.o.m bli politianmeldt dersom vi kommer med de minste negative utsagn eller kritikk av islam og muslimer.

Ja, er det virkelig mulig at dit er vi nå kommet? Går det virkelig an? Nå må folk flest begynne å forstå at denne regjeringen med Erna Solberg i spissen må snarest fjernes, og så fort som mulig! Det er tydelig at makteliten vil frata oss ytringsfriheten. Og det kan vi IKKE akseptere. Ytringsfriheten er hjemlet i Grunnloven og i internasjonale konvensjoner som Norge har ratifisert.

Nå vil Erna Solberg bruke 10 millioner kroner for å få folk til å slutte med å si sannheten om denne skremmende berikelsen. Og som holder på å ødelegge vårt kjære fedreland. Enten har det klikka for henne, eller så har hun fått klare instrukser om å vedta en politikk som FN og Brussel har bestemt. Når jeg så Solberg stå der sammen med muslimen Abid Raja, og som hun satte inn som kulturminister, da grøsset jeg av det synet. For her kunne vi se to lystløgnere hvor skamvett, moral og oppførsel er total mangelvare.

Ja tenk det, nå skal det bli straffbart om man kritiserer verdens farligste ideologi som er forkledd som religion? Høyre sammen med Venstre, de skal ha særskilt forbud mot såkalte "hatytringer"  mot muslimer. Der de skal sees på som en særskilt gruppe, og som skal vernes mot all kritikk.

Men hva med ur-befolkningen i Norge og andre vestlige land som har måttet tåle utrolig mange knivstikkinger, voldtekter, drap, overfall og ran fra muslimske ungdomsgjenger som herjer i hver eneste større by i Norge? Ja, ikke minst på skolene der muslimene sørger for vold både mot lærere og elever? Som ofte rømmer klasserommene for å berge liv og helse, både elever og lærere.

Og hva med de hatefulle ytringene fra den "hellige" Koranen. Ei forferdelig hatefull bok som muslimer blir hjernevasket og indoktrinert fra? Full av påbud, hat, ondskap og klare påbud om å drepe og brenne alle som ikke tar imot denne ondskap. Der vi blir karakterisert om hunder, griser og vantro svin som kun fortjener døden. Hvor vi skal bli beleires og massakreres. Hva om denne frekke, farlige og freidige muslimen Raja, og som sto der på pressekonferansen med sitt hatefull blikk, kunne gå inn og beklage islamsk ondskap og feie for sin egen islamske dør. Ei dør som dessverre er åpnet opp, og der muslimer strømmer inn i vårt land med sine onde hensikter.

Jeg håper og ber om at dette svikerpartiet Venstre med Raja og resten av disse forræderne forsvinner ut av norsk politikk ved neste års stortingsvalg. Ja at de blir liggende langt under sperregrensa. Og at hele denne gjengen av imamer som er betalt av den norske stat også forsvinner fra Norge. Ja der dette episenteret av hat, ondskap og drapspåbud, også må komme inn under den samme loven som nå skal gjelde for oss nordmenn!

Ankenes, 23.sept. 2020  Amund Garfors 

Kommentarer