Erna uten nasjonal-stolthet

Erna Solberg mottok Global World Leader-pris i Sør-Afrika.
Foto: NTB scanpix
Av Dan Odfjell. 

Den synes å drukne i hennes enfoldelige egen-stolthet, ja i hennes fremmed-omfavnelse som var vår norske kultur annenrangs og slett ikke verdt å sloss for. Mens sannheten er stikk motsatt. Og indirekte og uten å ville det påminner Erna Solberg oss om Ap-globalisten Anniken Huitfeldts sterke ord: «Multikultur skal dere få, enten dere vil eller ei!» Men personlig mener jeg det langt mer relevant å påminne leserne om Halvor Fosli´s kronikk 2/9/20 på document.no om den pågående Sverige-katastrofen under overskriften «Fortvilte svenske småbarnsfamilier:- Hvor skal vi bo? Hvor skal vi flytte? Fins det noe sted å reise?».

Det var Ivar Arpi, en av Sveriges mest kjente lederskribenter fra Svenska Dagbladet, som slik kort, dystert og megetsigende meldte fra på Facebook. Og han la til, ingen lysning i sikte, hvilken fremtid får våre barn? Og for egen del vil gamle jeg legge til, under nazi-okkupasjonen hadde vi i alle fall en fri-gjøring å se frem til, ledet av USA og England, begge sterkt nasjonal-patriotiske. For jeg øyner overhodet ikke hvor Erna-patriotismen finnes annet enn for seg selv og hennes foretrukne overnasjonale konstellasjoner.

Halvor Fosli er forøvrig den modige mannen som nylig skrev om Norge i masseinnvandringens tid, under den tilsvarende megetsigende tittelen «Mot Nasjonalt Sammenbrudd». Hvor det der underliggende spørsmålet var om det nordmenn flest er helt likegyldig om landet vårt blir borte? Dessverre synes Erna oss fedrelands-forkjempere totalt likegyldig, som var hun en fremmed og totalitær enevoldshersker. Og dette unasjonale feilsporet forfølges i et tempo uten historisk sidestykke. Hvem får hun all denne voldsomme makten og energien fra? EU og FN? Eller er norsk selvstendighet helt tapt?

Andre lands ledere tar stort sett vare på sine egne. At svenskene ikke gjør det, viser galskap satt i system og en påbegynt borgerkrig, en ren tragedie. Som burde vise vei for en europeisk, nasjonalistisk revolusjon eller, som en debattant håpefullt sa det: «Det begynner med at vi avslører løgnene og gjenoppdager vår egn identitet». Men da må først Donald Trump vinne USA valget og få nye fire år til å rydde opp i de kaotiske tilstandene som venstresidene forfekter og skaper, både her og der, gjennom globalisme. Som gir de superrike makt. Som i motsetning til alminnelige folk kan kjøpe seg til sikkerhet og/eller flytte dit de vil.

Mot «Stortings-partiet» kan vi aldri vinne, de holder alltid med seg selv. Derfor må et helt nytt parti til som kan representere en folkebevegelse til edruelighet og vår overlevelse som en fri og selvstendig nasjon - frigjort fra andres overherredømme. Et parti for lov og orden, lik lov og lik orden. Men det haster nå.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant